Şok Olay! Kız Arkadaşını Banyo Musluğuna Bağlayıp...

Şok Olay! Kız Arkadaşını Banyo Musluğuna Bağlayıp...

İngiltere'de 28 yaşındaki adam kefaletle serbest kaldıktan sonra yeni sevgilisi tarafından terk edilince kız arkadaşının yüzünü asitle yakmakla tehdit etti.

Dünya Haberleri - 2018-11-20 16:35:12

Temmuz ayında kız arkadaşına banyo musluğuna bağlayan Sean Simmons isimli adam, Bir tür işkence yöntemi olan su işkencesi yaptı. Savunmasız genç kızı birlikte yaşadıkları evde evin banyosunda Taşıyan 28 yaşındaki adam onunla bir oyun oynayacağını söyledi. Mahkemede genç kız saldırı sırasında adamın gözlerinde saf bir kötülük olduğunu söyledi.

EVE GELİNCE MUSLUĞA BAĞLADI

O gece birlikte dışarıda eğlendikten Sonra eve dönen çift gayet mutluydu. Fakat Eve gelince bir anda değişen Simmons Sevgilisinin kafasına banyo havlusunu geçirerek sıkı bir şekilde bağladı. Daha sonra bir deterjan şişesinde kullanan sadist adam soğuk suyla sevgilisinin yüzüne su işkencesi yaptı. Bu işkenceyi 3-4 defa tekrarlayan Adam'ın sevgilisi nefes almaya çalışırken bir yandan da kontrolsüz bir şekilde ağlamaya başladı. Genç kız ağlamaya devam ederken dalga geçen sadist adam bir yandan kız arkadaşına bağırıyordu. Facebook'ta tanıştığı sevgilisi ile hızlı bir şekilde cinsel hayata geçen kız adamın ilk kurbanıydı. Mahkemede savcı, "Genç kız kendisini öldüreceğini düşündü ve Simmons'un gözlerindeki saf kötülüğü gördü. Olay sırasında halen elleri bağlıydı"  ifadelerini kullandı.

TEHDİT ETTİ

Ayrıca adamın sevgilisine, "Eğer gerçeği söyleseydin bunların hiçbirisi olmazdı. Şimdi seni bırakamam çünkü polise gidersin. Seni öldürmek zorunda kalacağım" diyerek bıçağı yüzünde gezdirip tehdit ettiği iddia edildi. 

SERBEST KALINCA DA DURMADI

Simmons Bu olayın ardından kefaletle serbest kaldı ancak yine durmadı. Kendine yeni bir sevgili bulan fakat sevgilisi de kendisini terk edince yüzüne asit atmakla tehdit eden adam küfürlü mesajlar atmaya başladı. Genç kızı ve bütün ailesini tehdit eden adam bu defa işlediği bütün suçlardan dört buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER