Şok İfadeler: Kocası Bana Tecavüz Ederken O da İzliyordu

Şok İfadeler: Kocası Bana Tecavüz Ederken O da İzliyordu

Cinsel İstismar mağduru kadının anlattıkları kan dondurdu. Utah'ta basın toplantısı düzenleyen Cinsel istismar mağduru Elizabeth Smart, kendisine yardım etmeleri için yetkililere Seslendi.

Dünya Haberleri - 2018-09-14 11:56:16

Cinsel İstismar mağduru kadının anlattıkları kan dondurdu. Utah'ta basın toplantısı düzenleyen Cinsel istismar mağduru Elizabeth Smart,  kendisine yardım etmeleri için yetkililere Seslendi.

14 Haziran 2002 gecesi henüz 14 yaşındayken Utah, Salt Lake City'deki evinden kaçırılan Elizabeth Smart, Pedofili Brian David Mitchell’in 9 ay boyunca cinsel istismarına uğradı. Evin açık olan mutfak camından içeriye giren zanlı Küçük Kızın odasına yaklaşarak elindeki bıçakla kızı kaçırdı.

9 AY BOYUNCA İSTİSMAR EDİLDİ
Küçük kızdan 9 ay boyunca Mitchell ve eşi Wanda’nın  cinsel istismarına maruz kaldı.Şu an 30 yaşında olan ve yaşadıklarını hala unutamayan talihsiz kadın bir kez daha gündemde. Çünkü onu kaçıranlardan biri olan 64 yaşındaki Wanda Barzee, 15 yıl hapis yattıktan sonra haftaya serbest kalacak. Kendisini kaçıran Mitchell Barzee'nin de suçlu olduğunu duyurmaya çalışmak genç kadın bir basın toplantısı düzenledi.

YAŞADIĞI KABUSU ANLATTI
Smart, Utah adliyesinde kameraların karşısına geçerken  9 ay boyunca yaşadığı Dehşetin bütün detaylarını anlattı. Smart burada yaptığı açıklamada "Kocası bana tecavüz ederken o yanımda oturmayı tercih etti." ifadelerini kullandı. Ayrıca genç kadın cani kadının tecavüz sırasında kocasını cesaretlendirdiğini söyledi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER