ŞOK İddia! Trump'un Adamına Büyü Yaptılar

ŞOK İddia! Trump'un Adamına Büyü Yaptılar

Trump ve adamı için Cadılar harekete geçti. Bir grup Cadı ABD'nin Brooklyn semtinde bir ayin düzenleyerek ABD Başkanı Donald trump'ın başından beri destek verdi ve cinsel taciz iddiaları ile gündemde olan kısa bir süre önce göreve başlayan Yüksek Mahkeme Yargıcı Brett Kavanaugh'ya büyü yaptı.

Dünya Haberleri - 2018-10-22 12:21:54

New York'un Brooklyn semtinde toplanan bir grup Cadı cinsel taciz iddialarına rağmen kongre tarafından onaylanarak göreve başlayan Yüksek Mahkeme Yargıcı Kavanaugh’ya görevinde başarısız olması için büyü yaptı. Onlarda kişinin katıldığı Ali'nin ardından California eyaletinden Katolik Rahip Gary Thomas'ın da büyünün bozulması için dua edeceği açıklanırken internet üzerinden ayin canlı olarak yayınlandı.

BÜYÜNÜN AYRINTILARINI VERMEDİLER

Aynı düzenleyenlerden biri olan kişi bir açıklama yaparak büyünün ayrıntılarını vermeyeceklerini belirtti ve  "Brett Kavanaugh'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı, zarar vermeyi ve başarısız olmasını sağlamayı"  amaçladıklarını anlattı. Düğünün ne zaman etkisini göstereceği yönündeki soruya ise organizatörler "en kısa zamanda"  yanıtını verdi. Ayrıca organizatörler bu tarz durumlarda kesin bir takvim vermenin mümkün olmadığını söyledi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER