Selfie Çekmek İsterken 27. Kattan Aşağıya Düştü

Selfie Çekmek İsterken 27. Kattan Aşağıya Düştü

Portekiz’de tatil yapan Panama uyruklu genç bir kadın Panama da tatil yaptığı sırada kaldığı otelin balkonundan selfie çekmek isterken aşağıya düştü. 27. kattan aşağıya düşen kadın hayatını kaybetti.

Dünya Haberleri - 2018-10-14 14:36:16

Panama'da Başkent Panama City de bulunan El Cangrejo bölgesinde tatil yapan genç bir kadın binanın 27 katında ki balkon korkulukları üzerinde oturarak selfie çekmek istedi. Fakat bir anda dengesini kaybeden kadın 27. kattan aşağıya düştü.

AMATÖR KAMERA GÖRÜNTÜLEDİ

27 yaşındaki kadının aşağıya düştüğü anlar ise amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayın görgü tanıkları ise yakınlardaki binalarda yer alan diğer kişilerin ve yakındaki Bir binada çalışan işçilerin kadını uyandırmaya çalıştığını fakat kadının bu uyarıları dikkate almadığını söyledi. Olay sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Panama İtfaiyesi ise “Hayatınızın bir selfieden daha değerli olduğunu unutmayın” dedi. 

Diğer yandan Hindistan’daki All India Institutes of Medical Sciences Üniversitesi tarafından yayınlanan bir araştırmanın sonucuna göre 2011 Ekim ayı ile 2017 Kasım arasında selfie çekerken 259 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER