Rusya'daki Tartışmaya Son Noktayı Putin Koydu: Rus Kadınlar, Dünya Kupasına Gelen Turistlerle Beraber Olabilir

Rusya'daki Tartışmaya Son Noktayı Putin Koydu: Rus Kadınlar, Dünya Kupasına Gelen Turistlerle Beraber Olabilir

Dünya Kupası tüm hızıyla devam ederken Rusya'da ilginç bir tartışma yaşanıyor. Rus kadınların ülkeye Dünya Kupası için gelen turistler ile birlikte olup olmaması konusunda başlayan tartışmaya Putin son noktayı koydu. Putin, Rus Kadınların turistlerle birlikte olup olmamaları konusunda "Kendi bilecekleri iş" açıklamasını yaptı.

Dünya Haberleri - 2018-06-18 20:17:04

Dünya Kupası tüm hızıyla devam ederken Rusya'da ilginç bir tartışma yaşanıyor.  Rus kadınların ülkeye Dünya Kupası için gelen turistler ile birlikte olup olmaması konusunda başlayan tartışmaya Putin son noktayı koydu.   Putin,  Rus Kadınların turistlerle birlikte olup olmamaları konusunda  "Kendi bilecekleri iş"  açıklamasını yaptı.

2018 Dünya Kupası ev sahibi olan Rusya farklı bir heyecan Yaşarken bir tartışma konusu gündeme geldi. Tartışmanın odağında ise Rus kadınlar var.  Rus kadınların Dünya Kupası için ülkeye gelen turistler ile birlikte olup olmaması son günlerde ve ülkenin Gündem maddelerinden biri oldu. Komünist Parti üyesi Tamara Pletnyova tarafından ortaya atılan bu söylem birçok siyasetçi ve basın tarafından da tartışıldı.

PUTİN SON NOKTAYI KOYDU
Rus kadınların Dünya Kupası için ülkeye gelen turist sahadan uzak durması konusunda bazı kesimler Çağrı yaparken Rusya devlet başkanı putin'in sözcüsü Dimitri Peskov ise muhabirlere "Rus kadınlarının kendilerini bağlayan bir iş, istediklerini yapabilirler. Çünkü onlar dünyanın en iyi kadınları" dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER