Türkiye'nin İlk Vampir Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarından Blu TV yeni sezonda Türkiye'nin ilk vampir dizisi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol alacağı yaşayamayanlar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Türkiye'nin İlk Vampir Dizisinin Fragmanı Yayınlandı
Türkiye'nin İlk Vampir Dizisinin Fragmanı Yayınlandı melek eren

Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarından Blu TV yeni sezonda Türkiye'nin ilk vampir dizisi ekranlara getirmeye hazırlanıyor.  Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol alacağı yaşayamayanlar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni sezonda konusu ile Türkiye'de bir ilk olacak olan yeni diziye imza atmaya hazırlanan Blu TV vampir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.  Kerem Bursin, Elçin Sangu ve Birkan Sokullu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı yaşayamayanlar dizisinin çekimleri Geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK
BluTV, Daha önce de Masum, 7 Yüz, Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da gibi,  izleyicilerin televizyonlarda görmeye alışık olmadığı yapımlara imza atmıştı. Yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanan dijital platform "Yaşamayanlar"isimli alışılmadık bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu dizi aynı zamanda Türkiye'de yapılmış ilk vampir dizisi olacak.

BAŞROLLERİNDE ELÇİN SANGU VE BİRKAN SOKULLU VAR
Yaşayamayanlar dizisinin başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç paylaşıyor. Dizinin yaratıcılığını ve yönetmenliğini ise Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filminin ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin 'Prosedür' bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

 

blu tv yaşayamayanlar dizisi elçin sangu kerem burisn yaşayamayanlar dizisi blu tv yaşayamayanlar dizisi fragman yaşayamayanlar dizisi ne zaman türkiyenin ilk vampir dizisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama