Survivor 2017 23 Mayıs Kim Elendi? İlhan Mansız Mı, Adem Mi, Ogeday Mı, Volkan Mı Adaya Veda Etti?

Survivor 2017 23 Mayıs Kim Elendi sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü, çok kritik bir eleme gecesi hem ünlüler, hem de gönüllüler takımlarını bekliyor. Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Adem, Gönüllüler takımından ise Volkan ve Ogeday eleme adayı oldu. Bu dört yarışmacı arasında SMS oylaması Pazar akşamı yapıldı. Pazar gecesi yapılan Acunn SMS sonuçları bu akşam açıklanacak ve İlhan Mansız, Adem, Ogeday ve Volkan arasından bir kişi bu akşam adaya veda edecek.

Survivor 2017 23 Mayıs Kim Elendi? İlhan Mansız Mı, Adem Mi, Ogeday Mı, Volkan Mı Adaya Veda Etti?
Survivor 2017 23 Mayıs Kim Elendi? İlhan Mansız Mı, Adem Mi, Ogeday Mı, Volkan Mı Adaya Veda Etti? melek eren

Survivor 2017 23 Mayıs Kim Elendi sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü, çok kritik bir eleme gecesi hem ünlüler,  hem de gönüllüler takımlarını bekliyor. Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Adem, Gönüllüler takımından ise Volkan ve Ogeday eleme adayı oldu. Bu dört yarışmacı arasında SMS oylaması Pazar akşamı yapıldı. Pazar gecesi yapılan Acunn SMS sonuçları bu akşam açıklanacak ve İlhan Mansız, Adem, Ogeday ve Volkan arasından bir kişi bu akşam adaya veda edecek. 

Survivor 2017 23 Mayıs İlhan Mansız Mı, Adem Mi, Ogeday Mı, Volkan Mı elendi sorusu herkes tarafından merak edilmeye devam ediyor. Aynı zamanda Survivor 2017 23 Mayıs İletişim ödülü oyunu da bu akşam oynanıyor. İletişim ödülünün ilk turunu ünlüler kazandı. İkinci tur ise hala devam ediyor. İletişim ödülü oyunu öncesinde Kadınlar ve Erkeklerde Kıbrıs finali sembolünün son oyunu oynandı. Erkeklerde İlhan Mansız, Kadınlarda ise Elif son sembolün sahibi oldu. 

ADAYA KİM VEDA EDECEK?
Survivor 2017 23 Mayıs kim elendi sorusunun yanıt bulmasına sadece dakikalar kaldı. İletişim ödülü oyununun bitmesinin ardından ada konseyine gidilecek. Ada konseyinde erkeklerde ve kadınlarda haftanın performans ödülleri de açıklanacak. Bu hafta performans ödüllerini kazanan ve elenen isimleri sizlere aktaracağız. 

 

 

Survivor 2017 23 Mayıs Kim Elendi Survivor 2017 23 Mayıs Survivor 2017 23 Mayıs sembolü kim kazandı Survivor 2017 23 Mayıs ödülü kim kazandı Survivor 2017 23 Mayıs performans birincileri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama