Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs Necla'dan Şok İtiraf!

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs canlı yayında Fatma Demir cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Fatma Demir’in gelini Necla, canlı yayında “o intihar edeceğim demese, biz de böyle bir şey yapmazdık” deyince ortalık bir anda karıştı. Müge Anlı, Necla’ya neden böyle bir şey söylediğini sordu. Peki, Necla bu sözleri hakkında ne dedi? Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs Necla'dan Şok İtiraf!
Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs Necla'dan Şok İtiraf! melek eren

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs canlı yayında Fatma Demir cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Fatma Demir’in gelini Necla, canlı yayında “o intihar edeceğim demese, biz de böyle  bir şey yapmazdık” deyince ortalık bir anda karıştı. Müge Anlı, Necla’ya neden böyle bir şey söylediğini sordu. Peki, Necla bu sözleri hakkında ne dedi? Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs neler oldu?

Müge Anlı 25 Mayıs son bölümde, Fatma Demir’in öldürülmesi hakkında konuşulmaya devam edildi. İlk günden bu yana Fatma Demir’in evde öldürüldüğünü savunan Müge Anlı, tarlada öldürülmüş olsaydı ses duyulurdu iddiasında bulundu. Aynı zamanda Fatma Demir’in kızı da annesinin ayağında naylon çorap olduğunu ve tarlada öldürülmüş olsa o çorabın yırtılacağını savundu. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Mayıs canlı yayında başka neler konuşuldu?

NECLA NEDEN ÖYLE SÖYLEDİ?
Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüme damga vuran gelişme ise Necla’nın “o intihar edeceğim demese, biz de böyle bir şey yapmazdık” sözleri oldu. Necla ve Güladiye’nin cinayet gecesi sürekli mesajlaşmaları şüphelerin onlarda toplanmasına neden olurken, Necla’nın bu son söyledikleri akıllarda daha da fazla soru işareti bıraktı. Müge Anlı Necla’ya neden böyle bir şey söylediğini sordu ama yine net bir yanıt alamadı. Yarın da aynı konu konuşulmaya devam edecek. 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV 25 Mayıs Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 mayıs Müge Anlı 25 mayıs Müge Anlı 25 mayıs neclanın itirafı fatma demiri kim öldürdü fatma demir cinayeti yeni gelişme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama