Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında Şaban Akça Bulundu Mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında çok önemli gelişmeler yaşandı. Arkadaşları ile alkol almaya giden ve bir daha da geri dönmeyen Şaban Akça’nın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Dün, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında çok önemli gelişmeler yaşanmış ve Şaban Akça’nın son görüldüğü yer olan baraj gölünün kenarından, baraj gölüne inen lastik izlerine ulaşılmıştı. Peki Şaban Akça, baraj gölünde bulundu mu? Şaban Akça öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında Şaban Akça Bulundu Mu?
Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında Şaban Akça Bulundu Mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında çok önemli gelişmeler yaşandı. Arkadaşları ile alkol almaya giden ve bir daha da geri dönmeyen Şaban Akça’nın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Dün, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında çok önemli gelişmeler yaşanmış ve Şaban Akça’nın son görüldüğü yer olan baraj gölünün kenarından, baraj gölüne inen lastik izlerine ulaşılmıştı. Peki Şaban Akça, baraj gölünde bulundu mu? Şaban Akça öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayın ile bugün ekranlara geldi. İstanbul’da kaybolan ve ailesinin bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvurduğu Şaban Akça için dün çok önemli gelişmeler yaşandı. Akça’nın son görüldüğü yere giden Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi, olay yerinin 100 metre kadar ilerisinde baraj gölüne giren lastik izlerine ulaştı. Durum hemen polise bildirildi. Aynı zamanda olay yerine bir de kayık çağrılarak baraj gölü içinde araç var mı arandı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında Şaban Akça bulundu mu?

ŞABAN AKÇA ÖLDÜRÜLÜP BARAJ GÖLÜNE Mİ ATILDI?
Şaban Akça’nın bulunması için dün dalgıç polisler tarafından baraj gölünde yapılan aramalar sonuç vermedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler, bugün de baraj gölünde aramalarına devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında stüdyo konukları ile de bu konu konuşuldu. O gece olay yerinde olan ancak, erken ayrılan Erol bey, neden olay yerine gittiğini ve neden erken ayrıldığını anlattı. Henüz aramalar bir sonuç vermedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Nisan Canlı Yayında yeni bir bilgi gelmesi durumunda sizlerle de paylaşacağız. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama