Kısmetse Olur 17 Mayıs 424. Bölüm Fragmanı! Melis ve İlkay’ın Ailelerin Yanında Kavgası!

Kanal D’nin sevilen evlilik yarışması Kısmetse Olur, yayın hayatına internet üzerinden devam ediyor. Sevilen yarışmada sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz haftaya damga vuran Rabia Farima kavgasının ardından bugün de Melis ve Pınar birbirine girdi. Yaşanan bu olayların ardından Kısmetse Olur 17 Mayıs 423. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmana Emre ve Tuğçe kavgasının yanı sıra Aycan’ın gözyaşları damga vurdu.

Kısmetse Olur 17 Mayıs 424. Bölüm Fragmanı! Melis ve İlkay’ın Ailelerin Yanında Kavgası!
Kısmetse Olur 17 Mayıs 424. Bölüm Fragmanı! Melis ve İlkay’ın Ailelerin Yanında Kavgası! melek eren

Kanal D’nin sevilen evlilik yarışması Kısmetse Olur, yayın hayatına internet üzerinden devam ediyor. Sevilen yarışmada sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz haftaya damga vuran Rabia Farima kavgasının ardından bugün de Melis ve Pınar birbirine girdi. Yaşanan bu olayların ardından Kısmetse Olur 17 Mayıs 424. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmana Emre ve Tuğçe kavgasının yanı sıra Aycan’ın gözyaşları damga vurdu. 

Kanald.com.tr üzerinden yayına devam eden Kısmetse Olur 17 Mayıs 424. Bölüm Fragmanı yayında. Yeni bölümde çiftlerin arasında tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Yeni damat adayının Tuğçe’ye talip olarak geldiğini söylemesi, Emre ve Tuğçe ilişkisini çok sağlıklı bulmadığını dile getirmesi erkekler evinde krize neden oluyor. İşte Kısmetse Olur 17 Mayıs 424. Bölüm Fragmanı ve tüyoları…

TUĞÇE VE EMRE AYRILIYOR MU?
Emre rahatsızlığı nedeniyle birkaç gündür Kısmetse Olur’da yoktu. Yarın yayınlanacak yeni bölümde eve geri dönen Emre, sevgilisi Tuğçe ile tartışacak. Tuğçe, Emre’yi kendisini yalnız bırakmakla suçlarken, Emre hasta olduğunu nasıl geleceğini söyleyecek. Bunun üzerine Tuğçe’nin gülmesi ise Emre’yi çileden çıkaracak.

AYCAN’A KİM İFTİRA ATTI?
Diğer yandan adaylara yarın yeni bölümde kırmızı oda hakkı da verilecek. Onur’un babasının vetosu nedeniyle zor günler geçiren Aycan, kendisine iftira atıldığını söyleyerek gözyaşlarına boğulacak. Kırmızı odada Adnan’ın da Didem’e aynı ortama gelmemeye dikkat etmeleri uyarısında bulunması akıllara Didem ve Aycan arasında bir kavga olduğu ihtimalini getirdi. 

MELİS VE İLKAY ARASINDA KAVGA
İlkay ve Melis yarın ailelerle kahvaltıya gidiyor. Kahvaltı sırasında Melis ve İlkay arasında kavga çıkıyor. Melis’in annesi, “Sen merak etme, sen İlkay’ı seviyorsan biz onların oğullarını alırız “ diyor. İlkay ise Melis’in tavırlarına sinirlenerek kalkıp gidiyor. 

BATUHAN EVE KONUK OLACAK
Geçen yılın evlenen damat adayı Batuhan, yarın Kısmetse Olur evine konuk olacak. Didem, Batuhan’a Onay çiftini sevip kendilerini neden sevmediğini soracak. 

 

 

Kısmetse Olur 17 Mayıs 423. Bölüm Fragmanı Kısmetse Olur 17 Mayıs Kısmetse Olur yeni bölüm Kısmetse Olur aycan ve onur Kısmetse Olur tuğçe ve emre
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama