Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölümde Onur'un Ailesi Aycan'ı Gelin Olarak İstemiyor

Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölüm kanald.com.tr’de yayınlandı. Onur ve Aycan aşkında yeni kriz çıktı. Onur, ailesi ile arasını düzeltmek için Aycan’ı da yanına alarak Safranbolu’ya gitti. Aile ile tanışan Aycan’ı Onur’un babasının sözleri şok etti. Onur’un babası, “Aycan kesinlikle benim gelinim olmayacak” deyince Aycan gözyaşlarına boğuldu.

Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölümde Onur'un Ailesi Aycan'ı Gelin Olarak İstemiyor
Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölümde Onur'un Ailesi Aycan'ı Gelin Olarak İstemiyor melek eren

Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölüm kanald.com.tr’de yayınlandı. Onur ve Aycan aşkında yeni kriz çıktı. Onur,  ailesi ile arasını düzeltmek için Aycan’ı da yanına alarak Safranbolu’ya gitti. Aile ile tanışan Aycan’ı Onur’un babasının sözleri şok etti. Onur’un babası, “Aycan kesinlikle benim gelinim olmayacak” deyince Aycan gözyaşlarına boğuldu. 

Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölümde gelinler evi yine karıştı. Gelinler evinde Melis ve Pınar arasında kavga çıktı. Pınar’ın İlkay hakkında konuşmasından rahatsız olan Melis, Pınar’a bir daha İlkay’ın adını ağzına almamasını söyledi. Pınar’da Melis’e sert karşılık verince, gelinler evi bir anda karıştı. Melis, Pınar’ın üstüne yürüyünce araya diğer gelin adayları girdi. 

YENİ DAMAT ADAYI TUĞÇE İÇİN GELDİ
Kısmetse Olur 15 Mayıs 422. Bölümde hafta sonu yapılan elemenin ardından bugün yeni damat adayı da eve geldi Önce gelin adaylarının evine gelen damat adayı, yarışmaya Tuğçe’yi beğenip etkilendiği için başvurduğunu ve ona aday geldiğini açıkladı. Evde Emre ile aşk yaşayan Tuğçe’nin ve Emre’nin bu duruma tepkisinin ne olacağı ise merak ediliyor. 

AYCAN VE ONUR AİLELERİNİ İKNA EDEBİLECEK Mİ?
Aycan ve Onur’un ailelerini evliliğe ikna edip edemeyecekleri de merak konusu. Aycan’ın evden ayrılmasının ardından yaşanan olaylar nedeniyle iki aile de kırgın. Onur, ailesinin gönlünü almak için hafta sonu Aycan’ı da alarak ailesinin yanına gitti. Ancak, Onur’un babası bu evliliğe onay vermedi. Peki, Onur ve Aycan ailelerini evliliğe ikna edebilecek mi?

 

Kısmetse Olur 15 Mayıs Kısmetse Olur 15 Mayıs aycan ve onur Kısmetse Olur 15 Mayıs neler oldu Kısmetse Olur 422. bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama