Gelinim Mutfakta Cansu Canlı Yayın Sırasında Doğum Sancısı Başlayınca Hastaneye Kaldırıldı

Fatih Ürek in sunduğu yarışma programı Gelinim Mutfakta ilginç anlara sahne oldu. Gelinin mutfakta programının Yarın yayınlanacak olan yeni bölümünde hamile yarışmacı Cansu'nun çekim sırasında sancısı geldi. Stüdyoya çağrılan ambulansla apar topar hastaneye kaldırılan Cansu diğer yarışmacı arkadaşlarını korkuttu.

Gelinim Mutfakta Cansu Canlı Yayın Sırasında Doğum Sancısı Başlayınca Hastaneye Kaldırıldı
Gelinim Mutfakta Cansu Canlı Yayın Sırasında Doğum Sancısı Başlayınca Hastaneye Kaldırıldı melek eren

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek en sonunda o Fenomen yarışma programı "Gelinim Mutfakta" programının son bölümünde yarışmacılardan Cansu'nun canlı yayında doğum sancısı geldi. Gelinim Mutfakta Cansu isimli yarışmacı doğum sancısı gelince hastaneye kaldırıldı.

Fatih Ürek in sunduğu yarışma programı Gelinim Mutfakta ilginç anlara sahne oldu. Gelinin mutfakta programının Yarın yayınlanacak olan yeni bölümünde hamile yarışmacı Cansu'nun çekim sırasında sancısı geldi.  Stüdyoya çağrılan ambulansla apar topar hastaneye kaldırılan Cansu diğer yarışmacı arkadaşlarını korkuttu.

HAMİLELİĞİNDEN DOLAYI YARIŞMAYI BIRAKMIŞTI
Sempatik tavırlarıyla Herkesin gönlünde yer eden Gelinim Mutfakta Cansu isimli yarışmacı,  hamileliği nedeniyle kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştı. Gelinim Mutfakta'nın 17. haftasında kaynanası Sevgül Hanım ile birlikte Bebeğimin şansı için yarışmaya geri dönen Cansu, yarışmada hamile olmasına rağmen başarılı bir performans sergiliyordu. Geçtiğimiz hafta haftanın finalinde birinci olmayı başaran ve 5 bileziği kazanan Cansu, zaman zaman da program içerisinde zor anlar geçirdi.  Cansu için o zor anlardan birisi de yarın yayınlanacak yeni bölümde olacak.

DOĞUM SANCISI TUTUNCA HASTANEYE KALDIRILDI
Gelinim Mutfakta 2 Ağustos
yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında ambulans sirenleri çalıyor ve çekim sırasında doğum sancısı tutan Cansu hastaneye kaldırılıyor.  Cansu’nun sancı içerisinde hastaneye kaldırıldı dakikalarda diğer yarışmacı arkadaşlara da korkuyor ve gözyaşlarına boğuluyor.

Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta Cansu Gelinim Mutfakta 2 Ağustos Gelinim Mutfakta cansu doğum sancısı gelinim mutfakta son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama