Fox TV Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs 2017 Kadriye Gündeş Olayında Son Gelişmeler

Fox TV Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs 2017 Kadriye Gündeş olayı ile ilgili merak edilen detayları haberimizde bir araya getirdik. Kadriye Gündeş öldürüldü mü yoksa ailesi onu bir yerde saklıyor mu hala merak ediliyor. Anne Necla Gündeş’in canlı yayında yaptığı itirafların ardından savcılıkta farklı şeyler söylemesi ve Kadriye Gündeş’in mezar yerini göstermemesi kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Peki, Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs canlı yayında neler oldu?

Fox TV Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs 2017 Kadriye Gündeş Olayında Son Gelişmeler
Fox TV Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs 2017 Kadriye Gündeş Olayında Son Gelişmeler melek eren

Fox TV Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs 2017 Kadriye Gündeş olayı ile ilgili merak edilen detayları haberimizde bir araya getirdik. Kadriye Gündeş öldürüldü mü yoksa ailesi onu bir yerde saklıyor mu hala merak ediliyor. Anne Necla Gündeş’in canlı yayında yaptığı itirafların ardından savcılıkta farklı şeyler söylemesi ve Kadriye Gündeş’in mezar yerini göstermemesi kafalarda soru işaretleri bırakıyor.  Peki, Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs canlı yayında neler oldu?

Kaybolan Çiçekler Kadriye Gündeş olayı ile gündemden düşmüyor. 2016 yılının Ağustos ayında ortadan kaybolan ve ailesinin yaklaşık iki aydır Kaybolan Çiçekler programında aradığı Kadriye Gündeş hakkında yeni iddialar gündemde. Kaybolan Çiçekler programının geçtiğimiz Cuma günü yapılan canlı yayınında Anne Necla Gündeş ifadeleri ile herkesi şok etmişti. Kızının 12 yaşından bu yana bakkal Mehmet Liv’in cinsel istismarına uğradığını ve hamile kaldığını söyleyen anne, kızının amca Ergun Gündeş tarafından öldürüldüğünü iddia etmişti. 

KADRİYE GÜNDEŞ’İN CESEDİ BULUNDU MU?
Anne Necla Gündeş, kızının öldürüldükten sonra Mehmet Liv’in cesedinin bulunduğu yerin yakınlarında bir yere gömüldüğünü iddia etmişti. Fakat savcılıkta annenin çelişkili konuşması nedeniyle anne ve ağabey için Manisa Ruh Hastalıkları Hastanesi’nden akıl sağlığı raporu alınması istendi. Rapor sonuçları beklenirken, Mehmet Liv’in intihar etmesi olayında da çelişkiler ortaya çıktı. Çünkü anne Necla Gündeş itirafları sırasında amcanın, “ikisini de öldürdüm” dediğini söylemişti. Bakkal Mehmet Liv, öldürüldü mü, intihar mı etti? Bu soruların yanıtları ilerleyen günlerde ortaya çıkacak. 

 

Fox TV Kaybolan Çiçekler kaybolan çiçekler kadriye kadriye gündeş öldürüldü mü Kaybolan Çiçekler 18 Mayıs 2017 Kaybolan Çiçekler son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama