Ekşi Elmalar filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri

Ekşi Elmalar filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri

Ekşi Elmalar filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri
Ekşi Elmalar filminin oyuncuları kimdir? Biyografileri

Vizyona giren en dikkat çeken filmlerden biri olan Ekşi Elmalar filminin oyuncu kadrosu büyük merak konusu oldu. Peki Ekşi Elmalar filminde kimler oynuyor? İşte Yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Ekşi Elmalar filmi oyuncu kadrosu

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah İstanbul doğumludur. Annesi Türk babası ise Irak Kökenlidir. Ailesi, İran Şahı Muhammed Rıza Şah Pehlevi’nin son eşi Prenses Farah Diba’yı çok sevdikleri için ismini Farah koymuşlardır. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile ünlenen oyuncu Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrol oynamış ve düzide Şura karakterini canlandırmıştır.

Songül Öden kimdir?

Songül Öden 1979 doğumlu tiyatro sinema ve dizi oyuncusudur. Babası Bedri Öden’dir. 1 abisi 1 kız kardeşi ve 3 ablası vardır. Henüz 6 aylık iken annesi ve babası boşanmış çocukluk ve gençlik yılları Ankara’da geçmiştir. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı şan eğitimi almıştır. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, 1 sene Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda, 3,5 sene Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda ve özel tiyatrolarda görev alan Songül Öden Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini canlandırmıştır. Songül Öden aslen Diyarbakır‘lıdır ve bu ilimizde dünyaya gelmiştir.

Şükran Ovalı kimdir?

1 Nisan 1985 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Şükran Ovalı aslen İzmirlidir.  Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçiren Ovalı İlkokul eğitimini Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda ortaokul eğitimini Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan lise eğitimini ise Göztepe’de bitirmiştir

Lise eğitiminde sonra İstanbul'a yerleşen Şükran Ovalı oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi almıştır.

Bir çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncu Şükran Ovalı Beşiktaş'ta forma giyen Caner Erkin ile gündeme gelmiştir

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Usta oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın çocukluk yılları Ankara’da geçmiştir. Ankara isimli bir şiiride bulunan Yılmaz Erdoğan 4 Kasım 1967 senesinde Hakkari‘de dünyaya gelmiştir. Aslen Hakkari’lidir. Oynamış olduğu Bir Demet Tiyatro’daki Mükremin Çıtır karakteri oyuncunun tanınıp iyi bir noktaya gelmesinde ciddi bir payı bulunmaktadır. Erdoğan 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kızı olmuştur. 2006 senesinde aynı sektörden olan oyuncu Belçim Erdoğan ile evlenmiş bu evliliğinden 2010 yılında Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Devrim Yakut kimdir?

Devrim Yakut Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunudur. 2005 senesinden beridir Ankara Üniversitesi DTCF tiyatro bölümünde oyunculuk dersleri vermektedir. Bahçeşehir Üniversitesinde Yüksek Lisans programında oyunculuk eğitimide vermeye devam eden Devrim Yakut Ankara doğumludur. Yeni sezonda TRT 1 ekranında yayınlanması beklenen Hangimiz Sevmedik dizisi oyuncuları kadrosuna dahil olmuştur.

Şükrü Özyıldız kimdir?

Şükrü Özyıldız oynamış olduğu Şeref Meselesi dizisi ile gündeme daha fazla gelmiş ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yeni sinema ve dizilerdede ekranlarda sık sık göreceğimiz oyuncu Şükrü Özyıldız anne tarafından Rum, baba tarafından Karadeniz’lidir. İzmir doğumludur. Şükrü Özyıldız 2015 yılının yeni dizilerinden Star Tv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Eren karakterini canlandırmış yeni sezonda ise Show Tv ekranlarında Şubat ayında yayınlanan Kış Güneşi dizisi oyuncuları kadrosuna dahil olmuş dizide Efe Mete karakterini canlandırmaktadır.

Fatih Artman kimdir?

Fatih Artman Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. 1988 doğumlu yakışıklı oyuncu ekran severler tarafından özellikle Behzat Ç. isimli dizide oynadığı Harun karakteri ile tanınmıştır. En son Beş Kardeş dizisinde Aziz karakterini canlandıran Fatih Artman Ankara doğumlu aslen Boşnak kökenlidir.

Ersin Korkut kimdir?

8 Kasım 1977 doğumlu Ersin Korkut Teyze oğlu Yılmaz Erdoğan ile oyunculuk hayatına atılmıştır. Ersin Korkut İstanbul‘da pizzacıda çalışırken Yılmaz Erdoğan kuzeninin burada çalıştığını öğrenince yanında çalışmasını istemiş ve ardından oyunculuk serüveni başlamıştır. Ersin Korkut aslen Hakkari‘lidir. Yeni sezonda Ersin Korkut Star Tv ekranlarında yayınlanan Eğlendirme Dairesi adlı güldürü programında yer almaktadır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama