Diriliş'i Halime Sultan'ın Ölümü de Kurtarmadı, Reytinglerde O Güçlü Rakibini Geçemedi

TRT'nin bir dönem izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümde beklenmeyen bir veda yaşandı. Halime Sultan öldü, ama bu da reytinglerde Diriliş Ertuğrul’u kurtarmaya yetmedi. Sen Anlat Karadeniz son bölüm ile 2 Mayıs 2018 reyting sonuçlarında yine zirveye oturmayı başardı.

Diriliş'i Halime Sultan'ın Ölümü de Kurtarmadı, Reytinglerde O Güçlü Rakibini Geçemedi
Diriliş'i Halime Sultan'ın Ölümü de Kurtarmadı, Reytinglerde O Güçlü Rakibini Geçemedi melek eren

Reyting sonuçları 2 Mayıs Çarşamba için belli oldu. ATV ve TRT1 arasında Çarşamba akşamları büyük bir reyting mücadelesi yaşanıyor. Fakat son dönemlerde kazanan hep belli. Bu hafta da 2 Mayıs 2018 Çarşamba reyting sonuçlarında bir sürpriz olmadı. 

TRT1’in en çok izlenen ve adeta son 3 yılda Çarşamba akşamları reyting sonuçlarına ambargo koyan dizisi Diriliş Ertuğrul, son haftalarda ATV’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’i geçemiyor. Öyle ki, dün akşam Diriliş Ertuğrul son bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Halime Sultan’ın ölümü de reytingleri kurtarmayı başaramadı. 

SEN ANLAT KARADENİZ İLK SIRADA 
2 Mayıs Çarşamba reyting sonuçlarında zirveye ATV’nin dizisi Sen Anlat Karadeniz oturdu. İkinci sırada TRT 1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul yer alırken, 3. sıra ise yine Sen Anlat Karadeniz'in özetinin oldu. 

DİRİLİŞ AB’DE BİRİNCİ
Diriliş Ertuğrul, 2 Mayıs 2018 reyting sonuçlarında AB’de birinci olmayı başardı. TOTAL'de uzun süredir birinciliği kaptıran Diriliş Ertuğrul'da Noyan'ın geri dönüşü ve Halime Sultan'ın ölümü de reytingleri kurtaramadı. 

İşte 2 Mayıs 2018 reyting sıralaması;

2 Mayıs 2018 Çarşamba reyting sonuçları Diriliş ertuğrul 2 mayıs reytingleri Sen Anlat Karadeniz 2 mayıs reytingleri 2 mayıs 2018 reyting reyting sonuçları 2 mayıs halime hatun nasıl öldü halime sultan neden öldü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama