Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Kadrosunda

Acun Ilıcalı Geçtiğimiz günlerde kendi kanalında yayınlanan “Gel Konuşalım” adlı programa konuk olmuş ve burada yeni sezona dair önemli ipuçları vermişti. 'Yeni sezonda bomba transferlerimiz var' diyen Acun Ilıcalı'nın TV8 için yeni sezondaki bomba transferi gün yüzüne çıktı. Beyazıt Öztürk yeni sezonda O Ses Türkiye kadrosunda olacak.

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Kadrosunda
Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Kadrosunda melek eren

Acun Ilıcalı Geçtiğimiz günlerde kendi kanalında yayınlanan “Gel Konuşalım” adlı programa konuk olmuş ve burada yeni sezona dair önemli ipuçları vermişti.  'Yeni sezonda bomba transferlerimiz var' diyen Acun Ilıcalı'nın TV8 için yeni sezondaki bomba transferi gün yüzüne çıktı.  Beyazıt Öztürk yeni sezonda O Ses Türkiye kadrosunda olacak.

22 yıldır Kanal D'de Beyaz Show programını yapan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi TV8 oldu. Alınan bilgilere göre Beyazıt Öztürk yeni sezonda O Ses Türkiye'ye kadrosunda yer alacak. 

'BOMBA TRANSFERLERİMİZ VAR' DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde kendi kanalında 1 canlı yayına katılan Acun Ilıcalı yeni sezonda iddialı bir transferi olduğunu dile getirmiştir. Yeni yayın dönemi ile ilgili yaptığı açıklamalar çok konuşulan Acun Ilıcalı, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.  Acun Ilıcalı'nın yeni sezondaki transferi Beyaz Show programı ile 22 yıldır Kanal D ekranlarında olan Beyazıt Öztürk çıktı.

'HEM MODERATÖR HEM JÜRİ OLABİLECEK'
Sürpriz transfer ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı,  “Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.” dedi.

 

acun ılıcalı TV 8 beyazıt öztürk o ses türkiye beyazıt öztürk o ses türkiye
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama