Ziynet Sali O Olayla İlgili Sessizliğini Bozdu

Magazin Basınına bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural kavgasının nedeninin Ziynet Sali olduğu öne sürülmüştü. Ziynet Sali iddiaların ardından sadece 'Saçmalamayın arkadaşlar' demişti. Fakat ünlü şarkıcının yaptığı Bu açıklamalar yeterli gelmezken iddialar daha da büyüyerek magazin kulislerinde yer almaya başladı. Durum böyle olunca da Ziynet Sali uzun bir açıklama yaparak konu hakkında sessizliğini bozdu.

Ziynet Sali O Olayla İlgili Sessizliğini Bozdu
Ziynet Sali O Olayla İlgili Sessizliğini Bozdu melek eren

Şarkıcı Sıla Gençoğlu 1 Kasım tarihinde sevgilisi Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan bu kavganın Ziynet Sali'nin yüzünden çıktığı öne sürüldü. Günlerdir konu hakkında sessiz kalan Ziynet Sali sessizliğini Instagram hesabından bozdu. 

ZİYNET SALİ’DEN İLK AÇIKLAMA

Ziynet Sali Instagram hesabından yaptığı ilk açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Hiç bir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığırından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum. Mevzu bahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır.”

sıla ve ahmet kural sıla ve ziynet sali ziynet sali açıklama son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama