Yılmaz Morgül'den İtiraf: Acunla Tanışınca Cebime Para Girdi

Geçtiğimiz yıllarda Survivor yarışmasında yarışan şarkıcı Yılmaz Morgül katıldığı bir canlı yayında hasta olan annesi aklına gelince gözyaşlarını tutamadı. Geçmişte çok zor günler geçirdiğini söyleyen Yılmaz Morgül Acun Ilıcalı ile tanışmasıyla birlikte cebine para girdiğini dile getirdi.

Yılmaz Morgül'den İtiraf: Acunla Tanışınca Cebime Para Girdi
Yılmaz Morgül'den İtiraf: Acunla Tanışınca Cebime Para Girdi melek eren

Nergis Kumbasar’ın Star TV'de ekranlara gelen Nergis zamanı isimli programına katılan Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül alzaymır hastası annesinin konusu açılınca dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu.

"ANNEM BENİM EVLADIM OLDU"

Annesinin konusu açılınca canlı yayında çok duygulanan Yılmaz Morgül, "Babamı 6 yaşında kaybettim okul tatile girdiğinde çalışıp defterlerimi alırdım. Annemde çalışıyordu. 3 işe birden gidiyordu, genç yaşta 7 çocukla dul kaldı. Annem çok güçlü ve neşeli. Ama annem alzheimer olunca bebek oldu mırıldanmak dışında bir şey yapmıyor. 'Annecim Yılmaz'ın geldi' diyorum masum masum bakıyor bir şey demiyor. Annem benim evladım gibi oldu. Evladımı korur gibi onu koruyorum.

"ÇOK ÜZÜLÜP AĞLIYORUM"

Nereye gidersem gideyim çorabını çıkarıp ayağının altını öpüyorum. Lütfen yaşarken annenizi babanızı duanızı alın helalleşin her gün doya doya sarılın. Onları hiç üzmeyin. Anneme çok üzülüp ağlıyorum ama annem bana hep 'Hakkım her zaman helal olsun'  ifadelerini kullandı. 

"ACUN'LA TANIŞINCA PARAYI TANIDIM"

Kendisine olmadan önce Dernek Bazen çok yardım aldığını ve şöhret olduktan sonra da kendisini bunu arttırdığını belirten Yılmaz Morgül Acun Ilıcalı ile tanışana kadar para da kazanamadığını ailesinden harçlık aldığını dile getirdi. Survivor'da yarıştı zamanlarda annesini çok mutlu olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül hayatındaki Gitmeyeceksek programını olduğunu belirterek, “Acun çok iyi birisidir ben onu görünce parayı tanıdım. Acun bana 'Sen çok büyük bir sessin bunu artık paraya çevirmen lazım kanalımda program yap.' dedi. Ben 38 tane hasta çocuğun temsilcisi olarak gittim. Yarışmadan kazanılan paranın bir kısmını o derneklere bağışlamaları şartıyla gittim." ifadelerini kullandı.

Nergis Kumbasar yılmaz morgül acun ılıcalı son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama