Ve Boşandılar! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Az Önce Boşandı, İlk Açıklama Geldi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşandı. Sabah saatlerinden bu yana hem magazin gündemini Hem de sosyal medya gündemini meşgul eden boşanma haberinin ardından kısa süre önce Silivri adliyesine gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tek celsede boşandı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı adliye çıkışında basın mensuplarının karşısına geçti.

Ve Boşandılar! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Az Önce Boşandı, İlk Açıklama Geldi
Ve Boşandılar! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Az Önce Boşandı, İlk Açıklama Geldi melek eren

Hafta sonuna sosyal medyaya düşen ardından da bugün Acun Ilıcalı'nın kabul ettiği boşanma haberlerinin sonrasında Silivri Adliyesi'nde boşanma gerçekleşti. Avukatları ile birlikte Silivri adliyesine gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tek celsede 5 dakika süren duruşmayla boşandı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı adliye çıkışında küçük bir açıklama yaptı.

“İDDİALAR ÇİRKİN”

Boşanmanın ardından adliye çıkışında gazetecilerin karşısına geçen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı iddialar hakkında konuştu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Birbirlerini çok severek evlendiklerini fakat yürüten dediklerini belirterek boşanmaya karar verdiklerini ve boşandıklarını söyledi. Sosyal medyada dolaşan iddiaların sorulması üzerine Acun Ilıcalı iddiaların çok çirkin olduğunu dile getirdi. Ayrıca Acun Ilıcalı bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını da söyledi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı velayet sorularını ise yanıtsız bıraktı.

 

acun ılıcalı ve şeyma subaşı acun ılıcalı şeyma subaşı boşandı son dakika acun ılıcalı deren talu şeyma subaşı çağatay ulusoy
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama