Ünlü Oyuncunun 11 Yıl Önce Aldığı Ceza Nedeniyle 20 Gündür Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde 'Dağıstanlı' karakterine hayat veren oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007 yılında karıştığı bir olay nedeniyle cezaevine girdi.

Ünlü Oyuncunun 11 Yıl Önce Aldığı Ceza Nedeniyle 20 Gündür Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı
Ünlü Oyuncunun 11 Yıl Önce Aldığı Ceza Nedeniyle 20 Gündür Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı melek eren

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde  'Dağıstanlı' karakterine hayat veren oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007 yılında karıştığı bir olay nedeniyle cezaevine girdi.

Ezel dizisinde Dayı karakterinin gençliğini canlandıran rahat dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Vatanım Sensin dizisinde Dağıstanlı karakterine hayat veren oyuncu Ufuk Bayraktar, geçmişte karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi.  2007 yılında Baba yadigarı olan ruhsatsız silahla bir kavgaya karışan oyuncunun 11 yıldan beri devam eden davasında karar çıktığı öğrenildi. Ufuk Bayraktar, ruhsatsız Silah bulundurma suçundan yargılandığı davada 6 aylık cezasının kesinleşmesi üzerine cezasını çekmek üzere hapse girdi. 20 gündür cezaevinde olduğu belirlenen ünlü oyuncunun yeni sezonda herhangi bir dizi ile anlaşması olmadığı ve üzerinde çalıştığı senaryoyu yazmaya devam ettiği belirtildi. Geçtiğimiz yıl da 36 yaşındaki oyuncunun bir kavgaya karıştığı Cihangir'de bir Kulübü basarak iki kişiyi yaraladığı iddiaları gündeme gelmişti.

 

son dakika ufuk bayraktar cezaevi ceza ufuk bayraktar kimdir son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama