Ünlü İsimlerden Sıla'ya Destek, Ahmet Kural'a Tepki

Ünlü şarkıcı Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isimler bu iddiaların ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Sıla'ya destek olduklarını söyledi.

Ünlü İsimlerden Sıla'ya Destek, Ahmet Kural'a Tepki
Ünlü İsimlerden Sıla'ya Destek, Ahmet Kural'a Tepki melek eren

Ünlü şarkıcı Sıla’ya ilk destek mesajı Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt son ayrılan Demet Akalın'dan geldi. Demet Akalın yaptığı paylaşımda “Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman” Ifadelerini kullandı. 

Gülben Ergen desosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!” dedi. 

Yine Geçtiğimiz günlerde Eşinden Ayrılan şarkıcılardan olan Mustafa Sandal da sosyal medya hesabından Sıla Gençoğlu destek mesajı paylaşan isimler arasındaydı. Mustafa Sandal sosyal medya hesabından “Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim…”Şeklinde paylaşım yaptı.

Selçuk Şirin ise yaptığı paylaşımda, “İlişkide kendini ezik hisseden erkek şiddete başvurur! O nedenle kadına şiddetin sınıfı, eğitim seviyesi, bölgesi yoktur. Her seviyede, her yerde kendi ayakları üstünde duran kadınlar ezik erkeklerin hedefinde.” dedi.

Sosyal medyada paylaşım yapan Tuğba Özerk ise kendisinin de aynı acıları yaşadığını belirterek, “Aynı acıları yaşamış bir kadın olarak çok çok üzüldüm Sıla! Hiçbirimize bir daha Allah böyle şeyler yaşatmasın“ İfadelerini kullandı.

 

sıla ahmet kural ünlü isimler destek son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama