Taciz Soruşturmasından Takipsizlik Kararı Çıkan Talat Bulut'tan Duygusal Paylaşım

Talat Bulut yasak elma dizisinde kostüm Sorumlusu olan genç kız tarafından tacizle suçlanmıştı. Savcılık tarafından açıklanan kararda davanın takipsizlikle sonuçlandığı belirtilmişti. Talat Bulut bu haberin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı ve izleyicilere yasak Elma dizisinin devam edeceğini duyurdu.

Taciz Soruşturmasından Takipsizlik Kararı Çıkan Talat Bulut'tan Duygusal Paylaşım
Taciz Soruşturmasından Takipsizlik Kararı Çıkan Talat Bulut'tan Duygusal Paylaşım melek eren

Talat Bulut yasak elma dizisinde kostüm Sorumlusu olan genç kız tarafından tacize suçlanmıştır Savcılık tarafından açıklanan kararda davanın takipsizlikle sonuçlandığı belirtilmişti. Talat Bulut bu haberin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı ve izleyicilere yasak Elma dizisinin devam edeceğini duyurdu.

Yasak elma dizisinde başrolü oynayan Talat Bulut'un set çalışanlarından birini taciz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaların ardından hakkında soruşturma başlatılan Talat Bulut'un soruşturması Dün sonuçlandı ve takipsizlik kararı verildi. Yeni sezon tarihi de yavaş yavaş yaklaşırken Talat Bulut'un rol aldığı yasak Elma dizisindeki akıbeti merak konusu oldu. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy dün soruşturmanın sonuçlanmasının ardından bir açıklama yaparak Talat Bulut’la yasak elma dizisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"BAZEN AYRILIKLARDA ÖZLEM DUYARSINIZ"
Bugün de sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Talat Bulut,  avukatın açıklamasını paylaşarak altına ise "Bazen ayrılıklarda, özlem duyarsınız, kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar. Özlemle Merhaba Can'lar. Bu sızıyı azaltan avukatıma teşekkür ederim. ‘Yasak Elma'' devam... " şeklinde bir not düştüğü görüldü.  Ayrıca Talat Bulut'un profilinde "Bazılarının ahlakının bu denli ikiyüzlü olmasının nedeni, kişilere karşı takındığı tavırdır" yazması da dikkat çekti.

 

talat bulut taciz yasak elma talat bulut açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama