Survivor'da Aşk Bombası! Acun Ilıcalı, Yarışmacılar Arasındaki Aşkı İfşa Etti

Acun Ilıcalı Survivor'ın dün akşam yayınlanan Ada konseyinde yarışmacılar arasında sürpriz bir aşkı ifşa etti. Ada konseyinde açıklama yapan Ilıcalı, Yunan takımından bir yarışmacının Hilmicem’e ilgi duyduğunu söyledi.

Survivor'da Aşk Bombası! Acun Ilıcalı, Yarışmacılar Arasındaki Aşkı İfşa Etti
Survivor'da Aşk Bombası! Acun Ilıcalı, Yarışmacılar Arasındaki Aşkı İfşa Etti melek eren

Acun Ilıcalı Survivor'ın dün akşam yayınlanan Ada konseyinde yarışmacılar arasında sürpriz bir aşkı ifşa etti.  Ada konseyinde açıklama yapan Ilıcalı,  Yunan takımından bir yarışmacının Hilmicem’e ilgi duyduğunu söyledi. 

Survivor son bölümde kavgalar eksik olmazken bir de güzel haber verildi.  Acun Ilıcalı Ada konseyinde Hilmicem’e sürpriz bir açıklama yaparak,  Yunan takımındaki yarışmacılardan birinin Hilmi Cem’den çok etkilendiğini söyledi. 

AŞK AÇIKLAMASI KONSEYE DAMGA VURDU
Acun Ilıcalı açıklamasında Hilmicem’e Yunan takımında senden etkilenen biri var derken herkes Büyük bir şaşkınlık yaşadı.  Olayın nasıl ortaya çıktığını da anlatan Acun Ilıcalı, "Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Sonradan olayı çözdüm. Sen dikkat etmiş olamazsın belki sen de görmüşsündür. Yakında yeniden Yunanistan ile oyun oynayacağız. Bu konuyu biz sonra konuşacağız seninle. O oyunda sen de görmüş olursun. İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa'  ifadelerini kullandı.

HİLMİCEM ÇOK UTANDI
Hilmicem ve Acun Ilıcalı mı sözleri karşısında büyük şaşkınlık yaşarken utandığı da yüzünden belli oldu.  Acun Ilıcalı'nın sözlerinin ardından Hilmicem sadece 'Kim acaba pek hatırlamıyorum'   diyebildi.

survivor yunanistan rodanti Survivor 2018 Acun Ilıcalı Hilmicem İntepe Aşk Hilmiceme aşık olan yunan yarışmacı Rodanthi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama