Survivor Sema, Adem Kılıççı ile Çıkan Aşk Dedikodularına Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü

Survivor 2018'in Kadın yarışmacılarından Sema Aydemir Geçtiğimiz günlerde Serhat Akın tarafından ortaya atılan Adem kılıççı ile aşk dedikoduları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sema Aydemir, " Benimle uğraşmayın gidin magazin olmak için ele ele gezenleri haber yapın" ifadelerini kullandı.

Survivor Sema, Adem Kılıççı ile Çıkan Aşk Dedikodularına Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü
Survivor Sema, Adem Kılıççı ile Çıkan Aşk Dedikodularına Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü melek eren

Survivor 2018'in Kadın yarışmacılarından Sema Aydemir Geçtiğimiz günlerde Serhat Akın tarafından ortaya atılan Adem kılıççı ile aşk dedikoduları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.  Sema Aydemir, " Benimle uğraşmayın gidin magazin olmak için ele ele gezenleri haber yapın"  ifadelerini kullandı.

Survivor'ın eski yarışmacılarından ve eski futbolcu Serhat Akın internet üzerinden yaptığı yayınlarda Survivor yarışmacısı Sema Aydemir in Adem kılıççı ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Serhat Akın'ın gündeme bomba gibi düşen boyut duasının ardından kısa sürede dedikodular yayılmaya başladı. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İDDİALARA SERT TEPKİ VERDİ
Adı Adem Kılıççı ile aşk dedikodularına karışan Sema Aydemir de dün sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak bu iddialara yanıt verdi. Daha önce de Adem Kılıççı sosyal medya hesabından iddiaları hakkında açıklama yapmış böyle bir şeyin olmadığını söylemişti. Sema Aydemir yaptığı canlı yayın sırasında, “ Bir televizyon programında 3 tane güzeller güzeli ablamız Adem’ le benim resmimi koymuş,aşk var mı,aşk yok mu?.. Yok bilmem ne teyze her dakika izliyor ona soralım aşk var mı yok mu... Saçma sapan böyle masalara dedikodu malzemesi olmuşuz. Allah'tan çok sabırlı ve asil bir insan olduğum için kendimi bozmuyorum yoksa biliyorsunuz kendimi bozarsam o dedikodu masasında neler olur tahmin edebilirsiniz. Benimle uğraşmayın, gidin el ele magazincilere poz verenlerin peşine düşün" Ifadelerini kullandı.

survivor 2018 sema aydemir adem klıççı aşk dedikoduları son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama