Survivor 2018 Yeni Bölüm Tanıtımında Şok Olaylar! Acun Ilıcalı Çileden Çıktı: Konuşanı Atacağım!

Survivor 2018 27 Mayıs yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Fragmanda da büyük şok yaşandı. Yeni bölüm tanıtımında ünlüler takımı arasında da gönüllüler takımı arasında da kavgalar yaşandı. Ünlüler takımında Adem ve Turabi arasında yaşanan tartışma Acun ılıcalı'yı çileden çıkardı.

Survivor 2018 Yeni Bölüm Tanıtımında Şok Olaylar!  Acun Ilıcalı Çileden Çıktı: Konuşanı Atacağım!
Survivor 2018 Yeni Bölüm Tanıtımında Şok Olaylar!  Acun Ilıcalı Çileden Çıktı: Konuşanı Atacağım! melek eren

Survivor 2018 27 Mayıs yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.  Fragmanda da büyük şok yaşandı.  Yeni bölüm tanıtımında ünlüler takımı arasında da gönüllüler takımı arasında da kavgalar yaşandı.  Ünlüler takımında Adem ve Turabi arasında yaşanan tartışma Acun ılıcalı'yı çileden çıkardı.

Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.  Ünlüler ve gönüllüler takımları yeni öğrendi ikinci dokunulmazlık oyunu oynayacak.  Daha Önce de oynanan Salıncak oyunu ile Yeni dokunulmazlığı olan takım belli olacak.   Fakat dokunulmazlık oyunu sırasında büyük tartışmalar yaşanacak.  Hatta ünlüler takımında Adem ve Turabi arasında yaşanan tartışma Acun Ilıcalı’yı sinirlendirecek. 

MURAT BOYNUNDAN SAKATLANIYOR
Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken diğer bir konu ise Salıncak oyunu sırasında Murat boynunu çarpması ve sakatlanması.  Boynundan sakatlanan Murat bütün takımda paniğe neden oluyor. 

ADEM VE TURABİ ARASINDA ŞOK KAVGA
Yeni bölümde ünlüler takımında büyük kavga çıkıyor.  Ünlüler takımının yarışmacılarından Adem ve Turabi oyun sırasında birbirine giriyor.  Adem ve Turabi'nin kavgasını Acun Ilıcalı müdahale ederken iki yarışmacının nasıl sorması üzerine iyice sinirlenen Ilıcalı, Yarışmacıları artık onu sana atacağım diyor.

Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı Survivor 27 Mayıs 2018 tanıtımı Survivor adem ve turabi kavgası survivor murat sakatlandı Survivor 27 Mayıs dokunulmazlık oyunu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama