Survivor 2018 3 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu

Survivor 2018 3 Haziran dokunulmazlık oyunu başlamak üzere. Toplu oylamanın ardından ilk kez yapılacak olan eleme öncesinde ilk dokunulmazlık oyununu kazanan taraf gönüllüler. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı eleme adayları olarak Turabi ve Ümit Karan'ın isimlerini çıkardı. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı ise Mustafa Kemal kazanırken bu hafta eğlenmeyi de garantiledi. Peki, Survivor 3 Haziran 2018 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2018 3 Haziran eleme adayları kim oldu?

Survivor 2018 3 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu
Survivor 2018 3 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu melek eren

Survivor 2018 3 Haziran dokunulmazlık oyunu başlamak üzere. Toplu oylamanın ardından ilk kez yapılacak olan eleme öncesinde ilk dokunulmazlık oyununu kazanan taraf gönüllüler.  Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı eleme adayları olarak Turabi ve Ümit Karan'ın isimlerini çıkardı. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı ise Mustafa Kemal kazanırken bu hafta eğlenmeyi de garantiledi.  Peki, Survivor 3 Haziran 2018 dokunulmazlığı kim kazandı?  Survivor 2018 3 Haziran eleme adayları kim oldu?

Survivor 2018 3 Haziran ikinci dokunulmazlık oyununda kimin kazanacağı merak konusu oldu.  İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ikinci dokunulmazlığı kazanmak ve karşı takımdan da iki eleme adayı çıkarmak. Gönüllüler takımı ise bu hafta rahat bir elime geçirmek için bu dokunulmazlığı kazanan kazanmak ve hiçbir eleme adayı çıkarmadan Konseyi geçirmek istiyor. İki takımda kazanmaya istekli iken izleyenlerde Survivor 2018 3 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı sorusunun yanıtını merak ediyor.

BİREYSEL SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Dokunulmazlık oyunu öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımının erkek yarışmacıları bireysel Sembol oyunu için sahaya çıktı. Bireysel sembol oyununu erkeklerde Anıl, kadınlarda ise Nagihan kazandı.

SURVİVOR 2018 3 HAZİRAN DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2018 3 Haziran dokunulmazlık oyununda ünlüler adeta fırtına gibi esti. Ünlüler takımı oyunu iyi çözerken, gönüllüler biraz daha başarısız kaldı. Oyunu 10 - 2 skorla kazanan takım ünlüler oldu. Gönüllüler takımı şimdi bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan isim Nagihan oldu. 

SURVİVOR 2018 3 HAZİRAN ELEME ADAYLARI 

Survivor 2018 3 Haziran eleme adayları belli oldu. Gönülüler takımından ilk eleme adayı Hakan oldu. 

Survivor 2018 3 Haziran dokunulmazlık oyunu dokunulmazlığı kim kazandı survivor 2018 dokunulmazlığı kim kazandı 3 haziran survivor 2018 eleme adayları survivor 2018 3 haziran survivor son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama