Survivor 2018 24 Mayıs Tarihi Oyun! Survivor İstanbul Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor 2018'de bu akşam tarihi bir oyun oynanıyor. Survivor tarihinde ilk defa kazanan takım İstanbul'a gelecek. İstanbul'da bir buçuk gün geçirme şansı olacak olan yarışmacılar bu oyunu kazanmak ve İstanbul biletini almak istiyor. Peki, Survivor 2018 24 Mayıs son bölümde İstanbul ödülünün ilk etabını kim kazandı?

Survivor 2018 24 Mayıs Tarihi Oyun! Survivor İstanbul Ödülünü Kim Kazandı?
Survivor 2018 24 Mayıs Tarihi Oyun! Survivor İstanbul Ödülünü Kim Kazandı? melek eren

Survivor 2018'de bu akşam tarihi bir oyun oynanıyor.  Survivor tarihinde ilk defa kazanan takım İstanbul'a gelecek.  İstanbul'da bir buçuk gün geçirme şansı olacak olan yarışmacılar bu oyunu kazanmak ve İstanbul biletini almak istiyor.  Peki, Survivor 2018 24 Mayıs son bölümde İstanbul ödülünün ilk etabını kim kazandı?

Acun Ilıcalı Geçtiğimiz günlerde Ada konseyinde bir açıklama yaparak Survivor tarihinde ilk defa verilecek bir ödülü anlatmıştı. Yarışmacılar bu hafta perşembe ve cuma günleri iki oyun oynayacak ve kazanan takım İstanbul'a gelerek yakınları ile bir gün geçirme şansını yakalayacak.  İki takımda Bu ödüle gerçekten çok istiyor.  Peki, Survivor 24 Mayıs 2018 son bölümde İstanbul ödül içinde oynanan ilk oyunu kim kazandı?

ADA OYUNUNU KAZANAN GÖNÜLLÜLER OLDU
Survivor 2018 son bölümde yarışmacılar büyük oyun öncesinde Ada oyunu için sahaya çıktı.  Konforlu adayı kazanmak için iki takımında kıyasıya mücadele ettiği oyunda Gönüller büyük farkla kazandı.  Bu hafta da konforlu Ada'da kalacak olan ve yataklarda uyumaya hak kazanan takım gönüllüler oldu.

İSTANBUL ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018 İstanbul ödülünü kim kazandı sorusunun yanıtı herkes tarafından merak edilirken, oyun başladı. Ünlüler, 2 -0 önde başladıkları oyunda bir anda kaybetmeye başladı ve gönüllüler durumu 6 - 3'e kadar getirdi. Daha sonra ünlüler toparlandı, ancak oyunu 10 - 7 gönüllüler kazandı. 

Yarın İstanbul ödülü için ikinci oyun oynanacak. 

Survivor son bölüm Survivor 2018 son bölüm Survivor 2018 24 Mayıs Survivor 2018 istanbul ödülünü kim kazandı Survivor 2018 İstanbul ödülü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama