Survivor 2018 23 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kimler Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor 2018 23 Haziran yeni bölümde yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu için sahaya çıkıyor. Dün akşam yapılan Ada konseyinde adaya veda eden son isim Murat olmuştu. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununda Adem ve Turabi sakatlığı nedeniyle yer almazken gönüllüler takımı yarışmacıları bireysel olarak sadece kendi aralarında dokunulmazlık mücadelesi veriyor.

 Survivor 2018 23 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kimler Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu?
 Survivor 2018 23 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kimler Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu? melek eren

Survivor 2018 23 Haziran yeni bölümde yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu için sahaya çıkıyor. Dün akşam yapılan Ada konseyinde adaya veda eden son isim Murat olmuştu.  Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununda Adem ve Turabi sakatlığı nedeniyle yer almazken gönüllüler takımı yarışmacıları bireysel olarak sadece kendi aralarında dokunulmazlık mücadelesi veriyor. 

 TV8 de yayınlanan ve yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2018 yarışmasında finale sadece bir hafta kaldı.  Hızlı eleme dönemimizin başladığı yarışmada yarışmalarda bireysel olarak yarışıyor.  Ünlüler takımından Adem Geçtiğimiz günlerde kazandığı Sembol oyunu ile Kıbrıs finaline gitmeyi garantilemişti. Turabi de ciddi sakatlığı nedeniyle oyunlarda yer alamıyor.  Gönüllüler takımı yarışmacıları bu akşamki dokunulmazlık oyununun sadece kendi aralarında oynuyor. Peki, Survivor 2018 23 Haziran dokunulmazlığı kimler kazandı?  Survivor 2018 23 Haziran eleme adayları kimler oldu?

SURVİVOR 2018 23 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor 2018 yeni bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için bir kez daha sahada.  Adem zaten dokunulmaz olduğu ve sakat olduğu gerekçesiyle bu akşam oyunda yer almıyor.  Turabi de zaten geçtiğimiz haftalarda geçirdiği sakatlık nedeniyle Doktorlar tarafından oynamasına izin verilmediği için oyunda bulunmuyor.  Gönüllüler takımındaki 5 yarışmacının kendi arasında oynadığı dokunulmazlık oyununda kadınlardan bir erkeklerden de bir yarışmacı dokunulmaz olacak.

Survivor 2018'de dokunulmazlığı erkeklerde Hilmicem, kadınlarda ise Nagihan kazandı. Bu akşam eleme adayları ise Hakan, Turabi, Damla ve Anıl oldu. 

 

Survivor 2018 23 Haziran Survivor 2018 23 Haziran dokunulmazlık oyunu Survivor 2018 23 Haziran eleme adayları Survivor 2018 finali Survivor 2018 son bölüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama