Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber, Doktor Kardeşi Açıkladı

Son dakika haberi… Yaklaşık bir aydan beri yoğun bakımda tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil’den kötü haber. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktor kardeşi ünlü şovmenin akciğer ve böbrek fonksiyonlarında yavaşlama olduğunu bu nedenle kısır döngüye girdiklerini söyledi.

Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber, Doktor Kardeşi Açıkladı
Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber, Doktor Kardeşi Açıkladı melek eren

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Geçtiğimiz ay evinde kaza geçirdikten sonra ameliyat olmuş ve yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktor kardeşi durumun ciddiyetini koruduğunu ve artık kısır bir döngüye girdiklerini açıkladı.

“KISIR DÖNGÜYE GİRDİK”

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil uçan kuşa yaptığı açıklamada Cem Özer'in sağlıklı bir şekilde kameralar karşısına geçmesi de çok sevindiğini belirterek aynısını abisi içinde umduklarını söyledi.  Ağabeyinin akciğer ve böbrek fonksiyonlarında ki yavaşlık nedeniyle durumunun ciddiyetini koruduğunu söyleyen Yeşim Erbil artık kısır bir döngüye girildiğine dile getirdi.

"SEVENLERİN DUALARIYLA ACILARI AZALDI"

Abisinin, hala yoğun bakımda makinelere bağlı bir şekilde yaşam savaşı verdiğini belirten Yeşim Erbil sevenlerinin duasıyla acılarının azaldığını düşündüğünü tüm Türkiye'den Bu mübarek cuma gününde dua beklediklerini dile getirdi.

 

Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil sağlık durumu son dakika Mehmet Ali Erbil son durumu yeşim erbil açıklama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama