Serdar Ortaç Eşinin Göbeğini Öptü, “Clohe Hamile mi” Soruları Gündeme Geldi

Serdar Ortaç eşi Chloe Dün gece eğlenmek için gittikleri bir gece kulübünde görüntülendi. Serdar Ortaç'ın eşinin göbeğini öpmesi ise görenlerde bebek mi geliyor sorularına neden oldu.

Serdar Ortaç Eşinin Göbeğini Öptü, “Clohe Hamile mi” Soruları Gündeme Geldi
Serdar Ortaç Eşinin Göbeğini Öptü, “Clohe Hamile mi” Soruları Gündeme Geldi melek eren

Serdar Ortaç eşi Chloe Dün gece eğlenmek için gittikleri bir gece kulübünde görüntülendi.  Serdar Ortaç'ın eşinin göbeğini öpmesi ise görenlerde bebek mi geliyor sorularına neden oldu. 

Her fırsatta baba olmak istediğini söyleyen ünlü sanatçı Serdar Ortaç dün gece eşi Clohe ile birlikte eğlenmek için gittiği bir mekanda görüntülendi. Serdar Ortaç'ın eşinin göbeğini uzun uzun öpmesi ise görenlerde Clohe hamile mi sorularını gündeme getirdi.

BEBEK İSTEDİĞİNİ SÜREKLİ SÖYLÜYOR
Serdar Ortaç baba olmak istediğini sık sık dile getiriyor. Son olarak özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Farklı Sahne Yaz' programına konuk olan ünlü sanatçı Serdar Ortaç Burada da baba olmak istediğini söylemişti.  Hatta Serdar Ortaç burada yaptığı açıklamada, "Hissediyorum yakın zamanda baba olacağım, görürsünüz bak"  ifadelerini kullanmış Daha sonra da eşi Chloe Loughnan ile birlikte "2018'de bebek sahibi olmak istiyoruz"  demişti.

serdar ortaç serdar ortaçın eşi bebek Clohe son dakika magazin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama