Pınar Altuğ'dan Takipçisine Tokat Gibi Yanıt!

Pınar Altuğ evlendiği günden bu yana eski Yağmur Atacan arasındaki yaş farkından dolayı eleştirilerin odağında. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyadan kendisini eleştirenlere son röportajında sert bir dille yanıt verdi. Altuğ röportajında, "Kocam başıma gelen en iyi şey, nefes almamı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ'dan Takipçisine Tokat Gibi Yanıt!
Pınar Altuğ'dan Takipçisine Tokat Gibi Yanıt! melek eren

Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ, Posta gazetesine verdiği röportajında özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eşi Yağmur Atacan’la aralarındaki 9 yaş fark nedeniyle sık sık eleştirilerin odağında olan Pınar Altuğ, "Kocam başıma gelen en iyi şey" ve dedi. 

Röportaj sırasında kendisine yöneltilen 'Hayatta başınıza gelen en iyi şey ne?' sorusuna yanıt veren güzel oyuncu, "Önce kocam sonra kızım. Çünkü o olmasaydı kızım da olmazdı" dedi.  Pınar Altuğ ailesi hakkında yaptığı açıklamada, "En büyük önceliğim kızım ve kocam. Onlar benim her şeyim. Beni tamamlıyorlar ve nefes almamı sağlıyorlar. Ama devamında benim ve eşimin ailesi. Biz birleştik ve büyük bir aile olduk. Onlar olmadan hayat çok zor olurdu." ifadelerini kullandı. 

"BENİ ELEŞTİRENLER KEŞKE ZAMANINI GÜZEL ŞEYLERE HARCASALAR"

Pınar Altuğ eşi Yağmur atacanla aralarındaki 9 yaş fark nedeniyle sık sık eleştirildiğini belirterek, “Bence bu insanların mutsuzluklarıyla ilgili. Zaten siz özünüzde mutluysanız, hayatınızdan memnunsanız kimseye oradan nefret kusmazsınız. Oturup birine "Senden nefret ediyorum" yazmak ne demek? Arkadaş, burası benim özel sayfam. Nefret ediyorsan ne işin var burada? Keşke zamanlarını daha güzel şeylere harcasalar... Oradan bunu yazacağına git bir ağaca bak, için açılsın. Sosyal medya herkesin psikolojisini bozmaya başladı.” ifadelerini kullandı.  

"SEN KİMSİN Kİ?"

Pınar Altuğ açıklamasının devamında,  'Dışarıdan bakanlar en çok aranızdaki yaş farkı konusunda üzerinize geliyor?' sorusuna ise "Evliliklere dışarıdan bakan bir göz yorum yapamaz ki! Kime ne canım! Ben evlenirken onlara mı sordum? Sen o yorumu yaparken kim olarak kendinde bu hakkı görüyorsun, önce bunu konuşmak lazım. Anam mısın, babam mısın? Sen kimsin ki benim evliliğim hakkında yorum yapma hakkını buluyorsun kendinde? Ben ayrılınca beni sen mi alacaksın? Veya Yağmur seninle mi evlenecek? İnsanların mahremlerine bu kadar kolay girme cesareti... Ne münasebet! Herkesin söylediği bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar" dedi.

 

pınar altuğ açıklama son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama