Oyuncu Arda Öziri'nin Ölümünün 40'ıncı Gününde, 6 Yıllık Sevgilisi Vildan Örnek, Doğum Günü Partisi Verdi

Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterine Hayat veren ünlü oyuncu Arda Öziri Geçtiğimiz ay geçirdiği motosiklet kazası sonucunda Hayatını kaybetmişti. Arda Öziri’nin hayatını kaybetmesinin 40’ıncı gününde 6 yıllık sevgilisi Vildan Örnek doğum günü partisi vererek eğlendi.

Oyuncu Arda Öziri'nin Ölümünün 40'ıncı Gününde, 6 Yıllık Sevgilisi Vildan Örnek, Doğum Günü Partisi Verdi
Oyuncu Arda Öziri'nin Ölümünün 40'ıncı Gününde, 6 Yıllık Sevgilisi Vildan Örnek, Doğum Günü Partisi Verdi melek eren

Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterine Hayat veren ünlü oyuncu Arda Öziri Geçtiğimiz ay geçirdiği motosiklet kazası sonucunda Hayatını kaybetmişti.  Arda Öziri’nin hayatını kaybetmesinin 40’ıncı gününde 6 yıllık sevgilisi Vildan Örnek doğum günü partisi vererek eğlendi.

Ünlü oyuncu Arda Öziri 27 Mayıs günü geçirdiği trafik kazası sonucu 39 yaşında Hayatını kaybetmişti.  Arda Öziri’nin 6 yıldır beraber olduğu sevgilisi Vildan örnek ölümünün üstünden henüz 40 gün geçmesine rağmen doğum günü partisi vererek eğlendi. Vildan Örnek’in doğum günü partisinde oldukça eğlendiği görülürken Arda Özdil'in yakın çevresi genç kadının bu davranışına tepki gösterdi. 

HAYATINI KAYBEDEN SEVGİLİSİNE BU SÖZLERİ SÖYLEMİŞTİ

Arda Öziri öldükten sonra 6 yıllık sevgilisi Vildan örnek sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış, "Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun, bir gün biz de sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan…#ardaöziri" ifadelerini kullanmıştı

arda öziri arda özirinin sevgilisi vildan örnek doğum günü parti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama