Olay Sevişme Sahneleri Hakkında İlk Kez Konuştu! Çağatay...

Ayça Ayşin Turan ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı netflix in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) hakkında sevişme sahneleri nedeniyle son günlerde sosyal medyada çok fazla yorum yapılıyor orada. Dizinin başrol oyuncularından Ayşe Ayşin Turan, Çağatay Ulusoy'la olan sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu.

Olay Sevişme Sahneleri Hakkında İlk Kez Konuştu! Çağatay...
Olay Sevişme Sahneleri Hakkında İlk Kez Konuştu! Çağatay... melek eren

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) dizisinde başrol oynayan Ayça Ayşin Turan’dan önemli itiraflar geldi. Dizinin galasına ünlüler Open ederken Çağatay Ulusoy yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte geldi. Ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterirken adeta şıklıklarıyla göz doldurdu. 14 Aralık Cuma günü başlayacak olan dizinin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan Çağatay Ulusoy ile olan sevişme sahneleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

İŞİMİZİ YAPTIK

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, Kırmızı halıda bekleyen muhabirlerin kendisine Sevişme sahnesini sorması üzerine Bu konuda bir kompleksinin olmadığını net bir şekilde anlattı. Aynı anda 90 ülkede yayınlanmaya başlayacak olan dizinin Yıldızı Çağatay Ulusoy'la olan ateşli sevişme sahnesi hakkında, "Biz profesyonel insanlarız işimizi yaptık”  sözleri ile sevişme sahnesinde zorlanmadığını dile getirdi.

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız The Protector The Protector ne zaman başlayacak Hakan: Muhafız ne zaman başlayacak ayça ayşin turan çağatay ulusoy
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama