Metin Şentürk Eski Eşine Servet Ödeyecek

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı konusunda anlaşmazlık yaşamıştı. Fulya kalkavan'ın mal paylaşımı için açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme tarafından verilen kararda Metin Şentürk'ün Eski eşine 4 milyon 337 bin lira ödemesi hükmedildi. Fulya Kalkavan Metin Şentürk'ten Evli oldukları dönemde birlikte yaşadıkları Sarıyer Reşitpaşa'da bulunan 500 metre kare alan üzerine kurulu 4 katlı lüks malikanenin yarısını istemişti.

Metin Şentürk Eski Eşine Servet Ödeyecek
Metin Şentürk Eski Eşine Servet Ödeyecek melek eren

Metin Şentürk 2016 yılında armatör Kalkavan ailesinin kızları Fulya Kalkavan ile gizlice Nikah Masasına oturmuştu. Fulya Kalkavan Ailesi çiftin nikah törenlerinde katılmazken evliliklerinde sıkıntı yaşamaya başladı. Bu sırada Fulya Kalkavan tiroid kanseri oldu. Metin Şentürk ü terk eden Fulya Kalkavan baba evine geri döndü. Daha sonra da avukatı Dilek Şahbaz aracılığı ile İstanbul aile mahkemesinden Metin Şentürk’e boşanma davası açtı. Boşanma davası çekişmeli olarak görülürken 2014 yılında karar çıktı. Mahkeme çiftin boşanmasına karar verirken Metin Şentürk'ün Fulya Kalkavan A 100 bin TL maddi 50 bin TL manevi tazminat ile ayda 5000 TL yoksulluk nafakası ödemesine karar verdi.

MALİKANENİN YARISINI İSTEDİ

Boşanma davasında sonuçlanmasının ardından Fulya Kalkavan evlilik Birliği içinde hazırlan malların paylaşımı için bir kez daha dava açtı. Kalkavan Reşitpaşa da bulunan ve Şentürk ile Evli oldukları dönemde yaşadıkları 500 metrekare alan üzerine kurulu 4 katlı lüks malikanenin yarısını da istedi.

3 YIL SONRA KARAR ÇIKTI

3 yıldır İstanbul aile mahkemesinde devam eden mal paylaşımı davası bugün sonuçlandı. Mahkeme verdiği kararda Metin Şentürk ün eski eşi Fulya Kalkavan’a 4 milyon 337 bin TL ödemesi ne ve ödemenin 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faizle birlikte yapılmasına karar verdi.

metin şentürk mal paylaşımı eski eş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama