Mehmet Ali Erbil'in Kötü Haberini Alan Ünlüler Hastaneye Akın Etti

Showmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek yaralanmış ve Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyat edilmişti. Kaburgasında kırık olan ve bu kırığın akciğer zarına baktığı belirlenen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun kötüye gittiği öğrenildi. Mehmet Ali Erbil'in diğer hastalığından nüks ettiğini öğrenen ünlüler hastaneye Akın etti.

Mehmet Ali Erbil'in Kötü Haberini Alan Ünlüler Hastaneye Akın Etti
Mehmet Ali Erbil'in Kötü Haberini Alan Ünlüler Hastaneye Akın Etti melek eren

Mehmet Ali Erbil dünyada çok nadir görülen Kaçış sendromu hastalığı ile 16 yıldır mücadele ediyordu. Dün sabah saatlerinde durumu ağırlaşan veya hastalığının Nüks etmesi üzerine yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Babamın durumu kötü, lütfen dua edin"  ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLER HASTANEYE KOŞTU

Mehmet Ali Erbil'in durumunun ağırlaştığı öğrenen ünlü isimler Sabah saatlerinde hastaneye koştu. Hastaneye gelen isimler arasında modacı Nur Yerlitaş şarkıcı Aydın ve Mehmet Ali Erbil'in 20 yıl önce nişanlanıp ayrıldığı Özlem Yıldız da vardı. Özlem Yıldız hastane çıkışında yaptığı açıklamada,  ‘Sabah durumu kötüye gitti, müdahale edip eski haline döndürdüler ama gerekli açıklamayı ailesi yapacaktır’  ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil kaçış sendromu mehmet ali erbil sağlık durumu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama