Magazin Gündemini Çalkalayan İddia: Küçük Kardeş, Ablasının Kocasından Çocuk Sahibi Mi Oldu?

Geçtiğimiz günlerde, üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Kim Kardashian'ın küçük kardeşi Kylie Jenner'ı taşıyıcı anne olarak kullandığı iddiası magazin gündemini çalkaladı.

 Magazin Gündemini Çalkalayan İddia: Küçük Kardeş, Ablasının Kocasından Çocuk Sahibi Mi Oldu?
 Magazin Gündemini Çalkalayan İddia: Küçük Kardeş, Ablasının Kocasından Çocuk Sahibi Mi Oldu? melek eren

ABD'li Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin üçüncü çocukları, taşıyıcı anne aracılığı ile geçtiğimiz günlerde doğdu. Fakat magazin gündeminde çiftin, aynı tarihlerde hamile kaldığını açıklayan Kylie Jenner'ı taşıyıcı anne olarak kullandıkları iddiası gündeme geldi. Şimdi basında, Jenner'ın, Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi olduğu iddiaları yer alıyor. 

BİR ŞEKİLDE GÜNDMDE KALMAYI BAŞARIYORLAR
Dünya çapında ününü 'Keeping Up With the Kardashians' isimli reality show programıyla yakalayan Kardashian ailesi yaptıkları her şey ile bir şekilde gündemde kalmayı başarıyor. 11 yıldan bu yana hem çalkantılı hayatları hem de yaşam tarzları ile konuşulan Kardashian ailesi, son dönemlerde ise Kendall ve Kylie Jenner ile gündeme gelmeyi başardı. İki kızları her zaman gündemde olan ailede en çok konuşulan isim ise Kylie Jenner. Dünya basınında son patlayan bomba ise Kim Kardashian’ın bebeğinin taşıyıcı annesinin Kylie Jenner olduğu. 

AYNI TARİHLERDE HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI
Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin taşıyıcı anne aracılığıyla bebek sahibi oldu. Kim Kardashian’ın kardeşi Kylie Jenner’ın bu haberle aynı tarihlerde hamile olduğunu açıklaması kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

Kim Kardashian Kylie Jenner Kanye West taşıyıcı anne son dakika dünya magazin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama