Hanife Evlenemeyince Benzin İstasyonunda Pompacı Oldu

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ve katıldığı bir evlilik programında gelin adayı olarak ünlenen Hanife Gürdal yeni işiyle şok etti. Hanife Gürdal bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışmaya başladı.

Hanife Evlenemeyince Benzin İstasyonunda Pompacı Oldu
Hanife Evlenemeyince Benzin İstasyonunda Pompacı Oldu melek eren

Sosyal medya hesaplarından yaptığı reklamlardan binlerce lira para kazanmasına rağmen çalışmaktan vazgeçmeyen Hanife Gürdal Torbalı'da bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı. İzmir- Aydın Karayolu üzerinde Bir akaryakıt istasyonunda dört günden beri çalışan Gürdal çok mutlu olduğunu ve eşini sevdiğini söyledi. Hanife Gürdal farklı sektörlerde yıllarca çalıştığını belirterek, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim"  ifadelerini kullandı. 

Hanife Gürdal açıklamasında;
"Aslında Instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı. Hanife Gürdal Akaryakıt istasyonuna gelen Bazı müşterilerin kendisine tanıdığını belirterek, "Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar" dedi.  katıldığı evlilik programları hakkında da konuşan Hanife Gürdal, "İyi ki katılmışım çünkü artık daha özgüvenliyim ve bu bana gurur veriyor" yorumunu yaptı.

hanife gürdal hanife açıklama pompacı hanife pompacı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama