Hadise ve Ablası Sosyal Medyada Birbirine Girdi: “Seyret Bakalım Neler Yapacağım”

Ünlü popçu Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz Temmuz ayında intihara teşebbüs etmiş ve arkasında bıraktığı mektup da “Evlatlarım yüzümü güldürmedi” sözleri ile dikkat çekmişti.

Hadise ve Ablası Sosyal Medyada Birbirine Girdi: “Seyret Bakalım Neler Yapacağım”
Hadise ve Ablası Sosyal Medyada Birbirine Girdi: “Seyret Bakalım Neler Yapacağım” melek eren

Ünlü popçu Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz Temmuz ayında intihara teşebbüs etmiş ve arkasında bıraktığı mektup da “Evlatlarım yüzümü güldürmedi”  sözleri ile dikkat çekmişti.

Annenin intiharını ardından Hadise menajerliğini üstlenen ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz ile ilişkisini kestiğini açıklamıştı. Konu hakkında açıklama yapan Hülya Açıkgöz, “Hadise ile aramızda sorunlar var, zamanla çözeriz. Bizim ailemiz yıkılmaz”  ifadelerini kullanmıştı. Fakat Hadise ablasına affetmeyerek  “Üzerimden haksız kazanç elde etti” diye dava açtı.

SULAR DURULMUYOR
Bu olayın üzerinden bir buçuk ay geçmesine rağmen Hadise ve ablaları arasındaki sular durulmak yerine giderek büyüyor.  Hadise ve ablası Dün Instagram üzerinden birbirine girdi.Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hülya Açıkgöz, “İntikam çok tatlı bir kelime, sen ne dersin?”  ifadelerini kullanırken Hadise ise bu paylaşıma, “İntikam mı? Yok, ben çok tembelim. Şurada oturup karmanın seni mahvetmesini izleyeceğim”  şeklinde yanıt verdi.Hadise'nin Bu sözlerine Çok geçmeden Hülya Açıkgöz en yeni bir yanıt daha geldi. Hülya Açıkgöz Instagram hesabından, “Seyret bakalım neler yapacağım. Bir tek sosyal medya hayatın kalacak. Ne kadar da üzücü bir hikaye!” ifadelerini kullandı. Fakat bir süre sonra Hülya Açıkgöz ün bu paylaşımları sildiği görüldü.

hadise hülya açıkgöz instagram kavga son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama