Gözyaşları İçerisinde Anlattı: Survivor 2018 Damla Veda Mı Ediyor?

Survivor 2018 Yeni bölüm tanıtımına Damla'nın gözyaşları damga vurdu. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Damla, bacağında oluşan ödem nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor yeni bölüm tanıtımında Damla, "Artık iki gün üç gün neyse biraz daha tedavi olup baktım olmuyor" sözleri ile herkesi şoke etti.

Gözyaşları İçerisinde Anlattı: Survivor 2018 Damla Veda Mı Ediyor?
Gözyaşları İçerisinde Anlattı: Survivor 2018 Damla Veda Mı Ediyor? melek eren

Survivor 2018 Yeni bölüm tanıtımına Damla'nın gözyaşları damga vurdu.  Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Damla,  bacağında oluşan ödem nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor yeni bölüm tanıtımında Damla, "Artık iki gün üç gün neyse biraz daha tedavi olup baktım olmuyor"   sözleri ile herkesi şoke etti.

Survivor 2018 de adım adım sona yaklaşılırken yeni bölüm fragmanında gönüllüler takımı yarışmacılarından Damla'nın sakatlığı herkesi şaşkına çevirdi. Bir Süredir Ayağında ve bacağında ödem olan Damla, sakatlığından dolayı yarışmadan elenebilir.  Yarışmada favori isimlerden biri olarak görülen ve şampiyonluk adayı olarak gösterilen Damla'nın bu durumu hayranlarını büyük üzüntüye boğdu.

ACUN ILICALI’DAN ŞAŞKINLIK YARATAN AÇIKLAMA
Yarışmanın sonucu sıra yapımcısı Acun Ilıcalı Ada konseyinde,  "Damla için şu anda çok iyi bir durum göremiyoruz. Survivor'dan sakatlanıp ayrılmak zorunda kalan yarışmacılar da oldu. Sağlıktan daha değerlisi de yok. Asla oyna demeyiz. Sağlınız çok çok daha önemli"  sözleri ile adeta Damla'nın yarışmaya veda edeceğini sinyallerini verdi.

DAMLA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Bu konuşmanın hemen ardından söz alan Damla ise gözyaşları içerisinde "Artık iki gün üç gün neyse biraz daha tedavi olup baktım olmuyor..." dedi. Damla’nın yarışmaya devam edip edemeyeceği ise bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. 

Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı survivor 2018 damla damla can kimdir damla eleniyor mu Survivor damlanın sakatlığı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama