Gelin Adayı Solmaz'ın Son Halini Görenler Şoke Oldu

Show TV'de katıldığı evlilik programı ile bir anda ünlü olan ve adından söz ettiren Solmaz çiros son paylaşımlarındaki kilolu hali ile dikkat çekti. Hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Roman gelin Solmaz'ın Bir hayranı "Solmaz, ne yaptın kendine çok kilo almışsın." şeklinde yorum yazdı.

Gelin Adayı Solmaz'ın Son Halini Görenler Şoke Oldu
Gelin Adayı Solmaz'ın Son Halini Görenler Şoke Oldu melek eren

Evlilik programlarında sergilediği dans performansı ile adından çok söz ettiren Solmaz çiros son haliyle takipçilerine şok etti. Yeni bir fotoğraf paylaşan Solmaz'ın fotoğrafına bir takipçisi "Solmaz ne yaptın kendine çok kilo almışsın."  şeklinde yorum yaptı.

TAKİPÇİLERİ BİRBİRİNE GİRDİ

Evlilik programına Roman dansları ile damga vuran ve Türkiye'nin gündeminden düşmeyen gelin adayı Solmaz'ın son paylaşımları takipçilerine hayal kırıklığına uğrattı. Söz son fotoğraf paylaşıldı aldığı kilolarla dikkat çeken Solmaz çirosun bir takipçisi "Solmaz ne yaptın kendine çok kilo almışsın. Kocaman olmuşsun” şeklinde yorum yaparken başka bir takipçisi ise, "Size ne kızın aldığı kilodan. İsteyen istediği gibi kilo da alır kiloda verir." yanıtını verdi.

Solmaz Çiros roman gelin solmaz solmaz gelin adayı solmaz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama