Fatih Portakal'dan Ezber Bozan Çıkış: Kılıçdaroğlu Koltuk Sevdalısı, CHP Statükocu

Fox ana haber sunucusu Fatih Portakal bugün canlı yayında eleştiri oklarının CHP Kılıçdaroğlu'na yönetti. CHP için "Statükocu" ifadelerini kullanan Portakal CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için lise, "Parti koltuğu çok keyifli bir şey olsa gerek" dedi.

Fatih Portakal'dan Ezber Bozan Çıkış: Kılıçdaroğlu Koltuk Sevdalısı, CHP Statükocu
Fatih Portakal'dan Ezber Bozan Çıkış: Kılıçdaroğlu Koltuk Sevdalısı, CHP Statükocu  melek eren

Fox ana haber sunucusu Fatih Portakal bugün canlı yayında eleştiri oklarının CHP Kılıçdaroğlu'na yönetti.  CHP için "Statükocu"  ifadelerini kullanan Portakal CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için lise, "Parti koltuğu çok keyifli bir şey olsa gerek"  dedi. 

Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal bu defa yaptığı açıklamalarla herkesi Şaşırtan açıklamalar yaptı.  CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdalısı olmakla suçladı.  Fatih Portakal açıklamalarının devamında, "Çok garip bulabilirsiniz ama en çok değişim iktidar partisinde yaşanıyor"  ifadelerini kullandı.

SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ
Ana haber bülteni sırasında canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Fatih Portakal,  CHP için ise "Statükocu" ifadesini kullandı. Fatih Portakal açıklamalarının devamında "Şöyle bir baktığınızda değişim en çok hangi partide yaşanıyor dediğinizde iktidar partisinde, AKP'de yaşanıyor. Çok garip bulabilirsiniz ama öyle"  dedi.

İŞTE FATİH PORTAKAL’IN AÇIKLAMALARI
“Kendisi dışında herkesi "Kaybetti" olarak gören bir zihniyetten bahsediyoruz. Kemal Bey biliyorsunuz "Kaybeden" dedi, "Kaybeden AKP'dir" cümlesini kurdu. Benim en garipsediğim cümlelerinden bir tanesi de "Kimse koltuk sevdalısı" olmasın dedi ama diğer taraftan defalarca seçim kaybedip hala o koltuğu tutan bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Böyle zihniyetlerin değişmesi gerekiyor işte. Şöyle bir baktığınızda değişim en çok hangi partide yaşanıyor dediğinizde iktidar partisinde, çok garip bulabilirsiniz ama öyle. CHP'ye bakıyorsunuz, statükocu. Demek ki koltuk keyifli bir şey, hele ki parti koltuğu çok keyifli bir şey olsa gerek.”

 

Fatih portakal canlı yayın CHP kemal kılıçdaroğlu eleştiri son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama