Eski Kedicikten Flaş İddia: Acun Ilıcalı’da Adnan Oktar’ın Müridi

Adnan Oktar'ın yanından pijama ve terlikleri ile kaçan eski Ceylan Özgül Acun Ilıcalı'nın da Adnan Oktar müridi olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'ın müridi olduğu gün iddiaları daha öncede gündeme gelmişti. Şimdi Adnan Oktar suç örgütüne düzenlenen operasyonun ardından Acun Ilıcalı'nın durumunun ne olacağı ise merak konusu oldu.

Eski Kedicikten Flaş İddia: Acun Ilıcalı’da Adnan Oktar’ın Müridi
Eski Kedicikten Flaş İddia: Acun Ilıcalı’da Adnan Oktar’ın Müridi melek eren

Adnan Oktar'ın yanından pijama ve terlikleri ile kaçan eski Ceylan Özgül Acun Ilıcalı'nın da Adnan Oktar müridi olduğunu söyledi.  Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'ın müridi olduğu gün iddiaları daha öncede gündeme gelmişti. Şimdi Adnan Oktar suç örgütüne düzenlenen operasyonun ardından Acun Ilıcalı'nın durumunun ne olacağı ise merak konusu oldu.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyon Türkiye'nin gündeminde.  Operasyonun yankıları devam ederken Adnan Oktar'ın kediciklerinden olan Ceylin Özgül'ün Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Ceylan Özgül, "TV8 de yayın kesilmiş bir hata olmuş sanırım sayın Acun Ilıcalı da eski bir mürid olarak anlattıklarımı teyit edecektir"  ifadelerini kullandı.  Ceylan Özgül'ün bu açıklamaları sosyal medyada adeta bomba etkisi yaratırken kısa süre sonra Özgür bu tweetini kaldırdı.

acun ılıcalı adnan oktar şok iddia acun ılıcalı adnan oktar ilişkisi son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama