Deren Talu Ve Defne Samyeli'den Flaş Açıklama: “Rezillik, Ne Evi, Ne İlişkisi…”

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmasının ardından gündeme gelen iddialardan biri Deren Talu oldu. Deren Talu ile Acun Ilıcalı arasında ilişki olduğu iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Deren Talu Acun Ilıcalı ile annesi ve babasının arkadaşı olduğunu Bunun dışında aralarında başka bir şey olmadığını ve yasal yollara başvuracağını söyledi.

Deren Talu Ve Defne Samyeli'den Flaş Açıklama: “Rezillik, Ne Evi, Ne İlişkisi…”
Deren Talu Ve Defne Samyeli'den Flaş Açıklama: “Rezillik, Ne Evi, Ne İlişkisi…” melek eren

22 yaşındaki Deren Talu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı, annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez 'merhaba' demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir? Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz"  dedi.

"HAYATIMIZDA BÖYLE ÇİRKİNLİKLER YOK"

Deren talunun bu açıklamasının ardından anne Defne Samyeli de sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddialara Ateş püskürdü.  Defne Samyeli yaptığı açıklamada,  "Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi ne Londra'sı ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adı karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler." ifadelerini kullandı.

defne samyeli deren talu açıklama son dakika Deren Talu Acun Ilıcalı acun ılıcalı ve deren talu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama