Demet Akalın ve Okan Kurt Barıştı mı?

Türkiye'nin magazin gündemini en çok meşgul eden çiftlerinden biri olan Demet Akalın ve Okan Kurt Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla boşanmıştı. Boşanmada Okan Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurlarının Demet Akalın'ın evine gelip haciz işlemi uygulaması etkili olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Kanal D'de yayınlanan magazin programına katılan Demet Akalın, Okan Kurt ile yeniden Barışabileceklerinin sinyalini vermişti.

Demet Akalın ve Okan Kurt Barıştı mı?
Demet Akalın ve Okan Kurt Barıştı mı? melek eren

Demet Akalın boşanmanın ardından Bir süre Okan kurta çok sinirli olduğunu söylemiş fakat Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 2. Sayfa programında kendisine yöneltilen 'Okan Bey'i özlediniz mi?' sorusuna 'Özledim teninin kokusunu özledim… İnsan zaman zaman özlüyor ya, özlenmiyor diye bir şey yok.'  yanıtını vererek yeniden Barışabileceklerini sinyallerini vermişti.

POLENEZKÖY’E GİTTİLER

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti bugün kızları Hira ve aile dostları ile birlikte Polonezköy'de bulunan bir çiftliğe gitti. Ikili aralarındaki buzları eritirken Burada polis sinyali verdi. Okan Kurt ve Demet Akalın'ın fotoğraflarını görenler  'Demet, Okan'ı affetti' yorumlarını yaptı. fakat Demet Akalın sosyal medyada hızla yayılan bu fotoğrafları büyük Tepki göstererek Bir hayranı ile fotoğrafları çektirdiğini fakat hayranının bunları magazin basınına servis ettiğini söyledi.

Demet akalın okan kurt demet akalın ve okan kurt demet akalın ve eşi barıştılar mı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama