Demet Akalın ve Okan Kurt Ayrılığı Uzun Sürmedi

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt un kızları 4 yaşındaki Hira kurt Instagram hesabının Story bölümünden söylediği sözlerle şok etkisi yarattı. Okan Kurt da bugün 2. sayfa magazin programına katılarak Hira'nın sözleri hakkında açıklama yaptı.

Demet Akalın ve Okan Kurt Ayrılığı Uzun Sürmedi
Demet Akalın ve Okan Kurt Ayrılığı Uzun Sürmedi melek eren

Demet Akalın ve Okan Kurt 6 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Eylül ayında bitirmişti. Çiftin boşanması herkesin uzarken sevindirici haber küçük kızları Hira kurttan geldi.  Hira Kurt Instagram hesabının Story bölümünde Annem ve babam tatilde şeklinde bir paylaşım yaptı.

ÇİFT BARIŞTI

6 yıllık ilişkilerde Eylül ayında bitiren ve hayranlarını üzen Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin barıştığı öne sürüldü. Barışma haberleri çiftin küçük kızlara Hira verirken sosyal medya hesabından birini de video paylaşan Hira, "Annem babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler." dedi. Demet Akalın ise kızının bu paylaşımını gördükten sonra "Patlatmış Hira'ya bak." yorumunu yaptı.

OKAN KURT: DEMET'İ ÇOK SEVİYORUM

Bu haberlerin çıkmasının ardından Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa magazin programına telefonla bağlanan Okan Kurt, "Hala barışmaya çalışıyorum. Elimden gelen bütün sürprizleri, jestleri yapamaya çalışıyorum. Paris’e de ‘hani orada daha rahat ederiz’ diye gittik. Basın ve arkadan çekmeye çalışan ablalar var, bir rahat bıraksalar her şey daha güzel olacak. Ama herkesten Allah razı olsun, herkes barışmamızı istiyor. Çok zor dönemler geçirdik ailece ben onu çok seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Biz zaten yurtdışına gidip rahat hareket etmek istedik. Ama havaalanında ablalar çekmiş bizi. Biz onlara sıramızı vermiştik onlar bize gol attı. Barışmak için gittik Paris’e barıştık. Kızım ilan etti zaten herkese barıştığımızı, çok şükür. Dört yaşında bir çocuğa ‘sen git odanda bunları söyle’ diyebilir misin? Biz normalde biraz daha geç gelecektik. Hira’yı özlediğimiz için erken döndük, yalnız kalmasın diye. O da çok mutlu olmuş yurtdışına gittiğimize. Biz çocuğu aradık ‘babacım uyuma geleceğiz’ dedik. O da video çekmiş. Annesi havaalanından eve gelene kadar kahkaha attı. ‘Kızımız bombayı patlattı’ diye. Hira, hatta ‘yurtdışına gitsinler, bir kardeş daha yapsınlar’ diyormuş. Ben eve gelip gidiyorum ama aynı evde kalmıyoruz inşallah o da olacak “açıklamasında bulundu.

 

Demet akalın okan kurt hira kurt demet akalın ve okan kurt son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama