Ceren Hindistan Hakkında Kızını Tedavi Ettirmediği İddiası ile Açılan Davada Flaş Karar

Oyuncu Ceren Hindistan hakkında İstanbul'daki özel bir hastanenin yönetimi tarafından kanser hastası kızına tedavi ettirmediği ve kemoterapi icat ettiği iddiasıyla İstanbul'a aile mahkemesine yapılan başvuruda Hindistan'ın İki buçuk yaşındaki kızı Arya hakkında koruma kararı verilmesi istenmişti.

Ceren Hindistan Hakkında Kızını Tedavi Ettirmediği İddiası ile Açılan Davada Flaş Karar
Ceren Hindistan Hakkında Kızını Tedavi Ettirmediği İddiası ile Açılan Davada Flaş Karar melek eren

Hastane yetkililerinin mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde küçük kızın tedavi edilmesini de talep etmişti. Instagram hesabından konu hakkında bir açıklama yapan Ceren Hindistan ise, “Hastanenin eksikleri vardı, oradan elimizden kötü delillerle çıktık. Kuyruk acıları var”  ifadelerini kullanmıştı. Hastane yönetimi bunun üzerine Ceren Hindistan'ın sorumluluğu kendilerine yüklemeye çalıştığı ve kendilerini zor durumda bırakarak hastane ve doktorları hakaret edip iftira attı ve yargılama sürecini etkilemeye çalıştığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

TÜZEL KİŞİLERE HAKARETİN TANIMI TCK’DA YOK

Söz konusu şikayet üzerine İstanbul Bilişim Suçları bürosu Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sona erdi. Savcılık soruşturma sonucunda ‘Türk Ceza Kanunu’nda tüzel kişiye karşı hakaretin tanımının olmadığını’ belirterek,  kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Savcılık tarafından verilen kararda şikayeti yapanın tutar kişi olduğunu ve şikayette adı geçen doktorun ise gerçek bir şey olduğunu belirterek bu doktorun Müşteki olamayacağını da vurguladı.

ceren hindistan ceren hindistan'ın kızı son dakika ceren hindistan kimdir
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama