Cem Özer'in Sağlık Durumu İle İlgili Hastaneden Son Dakika Açıklaması

Başarılı oyuncu ve sunucu cenazenin yoğun bakımda Tedavisi devam ederken tedavi gördüğü hastaneden son dakika açıklaması geldi.

Cem Özer'in Sağlık Durumu İle İlgili Hastaneden Son Dakika Açıklaması
Cem Özer'in Sağlık Durumu İle İlgili Hastaneden Son Dakika Açıklaması melek eren

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bir film çekimi sırasında düşme sonucu Ayağında iki kırık oluşan Can Özer oksijen tedavisi alıyordu. Cem Özer'in oksijen tedavisi sırasında hava ya da yağ embolisi başına sıçrayınca Dün yoğun bakıma alındı. Cem Özer'in sağlık durumu hakkında doktorlarından açıklama geldi.

İşte hastaneden yapılan o açıklama: 

“12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan değerli sanatçı Cem Özer, 22.20.2018'de yara iyileşmesi için görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansı sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, idiyopatik epileptik atak (sara nöbeti) geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahele ve MR, BT ve diğer tetkikleri sonucu akciğerde bül rüptürüne bağlı pnönotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle yoğun bakım ünitesine alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır. Değerli kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Dr. Okan Özçeker”

cem özer sağık durumu cem özerin sağlık durumu son dakika açıklama
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama