Berk Oktay'ın Çıplak Görüntülerinin Sızdırılması Olayında Yeni Gelişme

Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası açtığı eşi Merve Şarapçıoğlu’nun çıplak görüntülerinin yayınlanması ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında Merve Şarapçıoğlu ve annesinin şüpheli olarak ifade verdiği ortaya çıktı. Merve Şarapçıoğlu’nun sorgusu sırasında hakkındaki iddiaya kabul etmediği öğrenilirken Anne Sibel Asım sosyal medya hesaplarını kızının açtığını iddia etti ve suçlamaları reddetti.

Berk Oktay'ın Çıplak Görüntülerinin Sızdırılması Olayında Yeni Gelişme
Berk Oktay'ın Çıplak Görüntülerinin Sızdırılması Olayında Yeni Gelişme melek eren

Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası açtığı eşi Merve Şarapçıoğlu’nun çıplak görüntülerinin yayınlanması ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında Merve Şarapçıoğlu ve annesinin şüpheli olarak ifade verdiği ortaya çıktı.  Merve Şarapçıoğlu’nun sorgusu sırasında hakkındaki iddiaya kabul etmediği öğrenilirken Anne Sibel Asım sosyal medya hesaplarını kızının açtığını iddia etti ve suçlamaları reddetti.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu sosyal medya hesaplarını hacklendiği ve uygunsuz fotoğraflarının paylaşıldığı iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlatmıştı. Savcılığın talimatı üzerine soruşturmayı yürüten İstanbul siber suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada fotoğrafların yayınlandığı bilgisayarın ip adresleri bulundu.

IP ADRESLERİ MERVE ŞARAPÇIOĞLU’NA AİT ÇIKTI
Yapılan İnceleme sonucunda fotoğrafları yayınlandı IP adreslerinin Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu şahsi ve iş yerindeki bilgisayarları ait olduğu belirlendi. Diğer bir adres ise Şarapçıoğlu’nun annesi Sibel Asım’a ait çıktı.  Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre bu tespitleri üzerine Merve Şarapçıoğlu ile annesi şüpheli olarak Siber şubeye ifade vermeye çağrıldı. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu iddiaya göre emniyette verdiği ifadede suçlamaları kabul etmedi.  Merve Şarapçıoğlu’nun annesi ise ifadesinde,  “Ben böyle şeylerden anlamam. Benim sosyal medya hesaplarımı kızım açtı. Suçlamayı kabul etmiyorum”  dedi.

 

son dakika berk oktay çıplak görüntüler merve şarapçıoğlu berk oktayın çıplak görüntüleri son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama