Arda Turan ve Berkay Kavgasında Yeni İddia: "Mekanı Tarayın, Bacağına Sıkın..."

Ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın ardından bomba bir iddia daha gündeme geldi. Kavga sırasında burnu kırılan Berkay, Arda Turan için bakın ne istedi…

 Arda Turan ve Berkay Kavgasında Yeni İddia:
 Arda Turan ve Berkay Kavgasında Yeni İddia: melek eren

Şarkıcı Berkay Şahin ve futbolcu Arda Turan arasında Geçtiğimiz günlerde yaşanan kavga sonrası bomba gibi bir iddia daha gündeme geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunucu Ece Erken davada Tanık olan ancak adını vermek istemeyen ünlü bir ismin iddialarını gündeme getirdi.

"NASIL VURURSUN BANA?"

Takvim gazetesinde de yer alan habere göre, "Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, Emirgan'daki eğlence mekanında tuvalete giderken Arda'nın dirseği kendisine çarptı. Bunun üzerine "Nasıl vurursun sen bana?"  sözleriyle tepki gösterdi. Daha sonra ise Özlem Ada Şahin’in eşi Berkay Arda ne olduğu masaya geldi Ne futbolcunun omzuna dokunarak konuşmak istediğini söyledi. Bu sırada Arda'nın ensesine elini atan Berkay yumruk yedi.

"ARDA'NIN BACAĞINA SIKACAKSINIZ"

Arda Turan'ın attığı Yemekten sonra dışarıya çıkarak telefonla birilerini arayan Berkay, "Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız" dedi. Daha sonra arkadaşları tarafından Arda Turan da Mekandan çıkarıldı. İddiaya göre Arda Turan Bu olaydan sonra eve gittiğinde eşini titreyerek ve korkmuş gördü. Burada Özlem Ada Şahin'in eşi Aslıhan Doğan aradığını öğrenen Arda Turan çok sinirlenerek silahını alıp hastaneye gitti.

berkay ve arda turan kavgası son dakika arda turan berkay şahin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama