Adem Kılıççı’dan Aşk İddialarını Ortaya Atan Serhat Akın’a Sert Sözler

Survivor 2018'in şampiyonu Adem Kılıççı, Geçtiğimiz günlerde canlı yayın sırasında Sema Aydemir ile aralarında Aşk dedikodusu olduğunu iddia eden Serhat Akın çok sert sözler da tepki gösterdi. Ayrıca Adem kılıççı yaptığı açıklamada Serhat Akın'a dava açacağını da söyledi.

Adem Kılıççı’dan Aşk İddialarını Ortaya Atan Serhat Akın’a Sert Sözler
Adem Kılıççı’dan Aşk İddialarını Ortaya Atan Serhat Akın’a Sert Sözler melek eren

Survivor 2018'in şampiyonu Adem Kılıççı, Geçtiğimiz günlerde canlı yayın sırasında Sema Aydemir ile aralarında Aşk dedikodusu olduğunu iddia eden Serhat Akın çok sert sözler da tepki gösterdi.  Ayrıca Adem kılıççı yaptığı açıklamada Serhat Akın'a dava açacağını da söyledi. 

Survivor 2018'de şampiyon olan Adem Kılıççı,  yarışmada birlikte yarıştığı takım arkadaşı Sema ailem ile aşk yaşadığını iddia eden Serhat Akın hakkında çok sert açıklamalar yaptı. Adem Kılıççı açıklamasında, "Keşke herkes kurmuş olduğu cümleleri kadar adam ve delikanlı olsa" ifadelerini kullandı.

"SEMA BENİM KARDEŞİM GİBİDİR"
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Adem Kılıççı, "Bazı basın ve yayın organlarından Serhat Akın iddialı Sema Aydemir ile aşk yaşadığıma yönelik çıkan iddialar kesinlikle asılsız olup bunları gündeme taşıyan kişi hakkında hukuki ve cezai yollara başvurulacağı gibi Semayı kardeşim gibi gördüğünü net bir şekilde iade etmek isterim daha fazla Bilgi kirliliği olmadan ve bir kadının hatta annenin namusuna dil uzatılmasını istemediğimden dolayı bu mesajı sizlerle paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.

adem kılıççı sema aydemir aşk iddiaları sosyal medya survivor 2018 serhat akın
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama